Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım. Bana kalsa şarj süresi önemli olduğu için Redmi diyorum ama internette Samsung daha çok övülmüş. Çok resim işim olmaz arada oyun oynarım ama çok ağır oyunlar değil zaten bir de ekran olarak da Redmi daha büyük. Sizce ne yapayım?
Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım. Bana kalsa şarj süresi önemli olduğu için Redmi diyorum ama internette Samsung daha çok övülmüş. Çok resim işim olmaz arada oyun oynarım ama çok ağır oyunlar değil zaten bir de ekran olarak da Redmi daha büyük. Sizce ne yapayım?
Satıcıya bağlı ama ben güvenmem, Note 12 Pro 5G zaten yine mağaza garantili y. D olarak 8-8.5 arasına bulunan bir cihaz. Bütçen dahilinde A35 öneririm.
Xiaomi pilleri 6. aydan sonra eskisi kadar verim sağlamıyor. Samsung aslında 25W gayet ortalama bir hız. Daha hızlısı pili ısındırmakla beraber ömrünüde yiyor. Arayüzü de optimize değil açıkçası. Xiaomi geneli için bu değerlendirmelerim.
Satıcıya bağlı ama ben güvenmem, Note 12 Pro 5G zaten yine mağaza garantili y. D olarak 8-8.5 arasına bulunan bir cihaz. Bütçen dahilinde A35 öneririm.
Belli süre sonra kasma genelde donanımı düşük cihazlarda oluyor. Evet çok iyi bir UI yok belki ama aşırı kötü de değil. Elimde Note 10 Pro var yanımda duruyor şu an kasma donma yok cihaz da mesela. Note 12 Pro 5G de vardı elimde ama çok saçma şekilde bazen İstanbul'un merkezinde çekmiyordu cihaz saçma sapan dağın tepesinde tam çekiyordu akıcılığına, kamerasına, ekranina pek lafım yok ama yurt içi Samsung garantili A35 varken ona yönelmem.
Y. D telefon alacaksanız en azından 9-10k bandında OnePlus 9 Pro bakın. QHD+ 525PPI AMOLED ekran, Snapdragon 888, kablolu 65W, kablosuz 50W şarj destegi, 4K 120FPS, 8K 30FPS yüksek kaliteli arka kamera, IPX8 suya dayanıklılık, UFS 3.1, USB 3.2 gen 1 gibi artıları var cihazın. Telefoncu veya şahıstan bakabilirsiniz.