Redmi Note 12 Pro vs Samsung S20 FE

ExoJQ

Hectopat
Aktif olarak Redmi Note 12 Pro kullanmaktayım değiştirmek istiyorum benim için önemli hususlar kamera kalitesi, şarj ömrü ve hızı. Telefonu bir yakınımızdan alacağım için ikinci el fiyatlarının da altında bir fiyata alacağım sizce değiştirmeye değer mi?

S20 FE almakla kararlıysan Snapdragon işlemcili olan modelini tavsiye ederim. Hem Redmi Note 12'den kat kat iyi. Güncelleme tabii önemli değil ise Custom ROM atarak kullanılabilir bir cihaz.

Redmi Note 12 Pro’yu kullanmadım ama, S20 FE’nin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu fiyat segmentinde en iyi kameraya sahip cihazlardan biri bence. 4K 60 FPS video çekebiliyor ve 12 MP kamera da sanıldığı kadar düşük kaliteli değil. S20 FE’yi bir dönem kullandım ve bana göre kamerası gayet başarılı.

Redmi Note 12 Pro’yu kullanmadım ama, S20 FE’nin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu fiyat segmentinde en iyi kameraya sahip cihazlardan biri bence. 4K 60 FPS video çekebiliyor ve 12 MP kamera da sanıldığı kadar düşük kaliteli değil. S20 FE’yi bir dönem kullandım ve bana göre kamerası gayet başarılı.
Teşekkürler hocam

Bende redmi note kullanıyorum ama gerçekten çok kötü ama samsung s20 ile eşit.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı