5 563834 Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 909 Çözümler 4 22 Ocak 2024 #11 Elvina dedi: Cihazım sizinki ile aynı. Herhangi bir sorun yaşadınız mı? Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleyin fakat güncelledikten sonra cihazı sıfırlayın. sıfırlamazsan pek tavsiye etmem. Herhangi bir problem yok hatta performans artışı var cihazımda.
Elvina dedi: Cihazım sizinki ile aynı. Herhangi bir sorun yaşadınız mı? Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleyin fakat güncelledikten sonra cihazı sıfırlayın. sıfırlamazsan pek tavsiye etmem. Herhangi bir problem yok hatta performans artışı var cihazımda.
Elvina Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 318 Yer Türkiye 22 Ocak 2024 #12 563834 dedi: Hocam güncelleyin fakat güncelledikten sonra cihazı sıfırlayın. sıfırlamazsan pek tavsiye etmem. Herhangi bir problem yok hatta performans artışı var cihazımda. Genişletmek için tıkla... Deneyimlerinizi ve tavsiyenizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim hocam. Hayırlı günler dilerim..
563834 dedi: Hocam güncelleyin fakat güncelledikten sonra cihazı sıfırlayın. sıfırlamazsan pek tavsiye etmem. Herhangi bir problem yok hatta performans artışı var cihazımda. Genişletmek için tıkla... Deneyimlerinizi ve tavsiyenizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim hocam. Hayırlı günler dilerim..
RosLy Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 498 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400H, RTX 3050Ti, 16GB DDR4 3200MHz RAM, 512 GB NVMe M.2 SSD i7 1255U, 16GB DDR4 3200MHz RAM, 512 GB NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek IT Destek Uzmanı 23 Ocak 2024 #13 563834 dedi: Hocam güncelleyin fakat güncelledikten sonra cihazı sıfırlayın. Sıfırlamazsan pek tavsiye etmem. Herhangi bir problem yok hatta performans artışı var cihazımda. Genişletmek için tıkla... Sıfırlamadım normal Note 12 ile pek bir sorun yaşamadım.
563834 dedi: Hocam güncelleyin fakat güncelledikten sonra cihazı sıfırlayın. Sıfırlamazsan pek tavsiye etmem. Herhangi bir problem yok hatta performans artışı var cihazımda. Genişletmek için tıkla... Sıfırlamadım normal Note 12 ile pek bir sorun yaşamadım.
batuhan_beey Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 310 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #14 Bazı cihazlara geç destek geliyor cihaz Türkiye cihazı ise güncelleme geldiğinde rahatlık ile yapabilirsiniz eğer yurt dışı ise mümkünse yapmayın.
Bazı cihazlara geç destek geliyor cihaz Türkiye cihazı ise güncelleme geldiğinde rahatlık ile yapabilirsiniz eğer yurt dışı ise mümkünse yapmayın.