Randro Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #1 Sanal RAM gerçekten de işe yarıyor mu? Depolama alıp RAM veriyor da. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2023
anakinssass Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 242 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #2 Randro dedi: Sanal RAM gerçekten de işe yarıyor mu? Depolama alıp RAM veriyor da. Genişletmek için tıkla... O telefondan daha nasıl performans bekliyebilirsin ki?
Randro dedi: Sanal RAM gerçekten de işe yarıyor mu? Depolama alıp RAM veriyor da. Genişletmek için tıkla... O telefondan daha nasıl performans bekliyebilirsin ki?
Randro Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #3 anakinssass dedi: O telefondan daha nasıl performans bekliyebilirsin ki? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamıyorum cok zaten işe yararmı onu soruyorum sadece.
anakinssass dedi: O telefondan daha nasıl performans bekliyebilirsin ki? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamıyorum cok zaten işe yararmı onu soruyorum sadece.
anakinssass Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 242 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #4 Randro dedi: Oyun oynamıyorum cok zaten işe yararmı onu soruyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Oyun oynamıyorsan telefonu fazla yoracak durum olmaz zaten. Yaparsan çok az fark olur değmez bile bence.
Randro dedi: Oyun oynamıyorum cok zaten işe yararmı onu soruyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Oyun oynamıyorsan telefonu fazla yoracak durum olmaz zaten. Yaparsan çok az fark olur değmez bile bence.