Redmi Note 12 sıfırladıktan sonra ekran açılmıyor

TurkishBobby1545

Centipat
Daha fazla  
Merhaba babamın kullandığı Redmi Note 12 vardı, çok uzun süre kullanmadı fakat bana verdiğinde sıfırladım, sıfırladıktan sonra bembeyaz bir ekranda Xiaomi HyperOS yazıyordu fakat burada TikTok ekranı vardı. Tuşları hafif şekilde gözüküyor ve turuncu, neden böyle oluyor? Ayrıca Eklemeyi Unuttum kapatıp açınca ya da telefonu kapat aç yapınca da gitmiyor iki kere formatladım

Son düzenleme:
Muhtemelen AMOLED Ekran Yanığı. AMOLED teknolojili ekranlarda sürekli sabit şekilde ekranda açık olan programlar AMOLED ekranların piksellerini "yakabiliyor". Bu ne demek derseniz, bahsettiğiniz gibi farklı ekran açsanız da o tuşlar orada iz şeklinde görünmeye devam eder. YouTube'dan "AMOLED fix" adlı videolar açıp 1 saat civarı tam ekranda bekletebilirsiniz. (Tüm ekranı kaplasın, çözünürlük en yüksekte olsun.) Bir de telefonu serin bir yerde bekletin. (Belki 10 dakika civarında buzdolabı olabilir. )

sağolun hocam korkmuştum birşey oldu diye birde hocam bunumu izlemeliyim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet, kesin işe yarar mı bilemiyorum ama denemekten zarar gelmez. Sonrasında sonucu belirtirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…