Redmi Note 12 Telefonun ekranı kırıldı

evapoine

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, telefonumun ekranı kırıldı, açılmıyordu da. Şehir dışında okuyorum, mecbur acil yaptırmam gerekti. Mi yetkili bayi yazınca bir telefoncuya girdim, yaptırdım. Ama maalesef göze batan sorunları var. Orijinal ekran fiyatları hakkında bilgisi olan var mı acaba? Bir de ne kadar sürer? Redmi Note 12 modeli.

Merhaba arkadaşlar, telefonumun ekranı kırıldı, açılmıyordu da. Şehir dışında okuyorum, mecbur acil yaptırmam gerekti. Mi yetkili bayi yazınca bir telefoncuya girdim, yaptırdım. Ama maalesef göze batan sorunları var. Orijinal ekran fiyatları hakkında bilgisi olan var mı acaba? Bir de ne kadar sürer? Redmi Note 12 modeli.

Fiyatlar gönderdiğiniz yere göre değişiklik gösteriyor her an değişebiliyor.

Minimum 2500TL'dir.
Tamamdir cok saol🙏🙏

Bir de bu telefoncu sadece nakit kabul etti ge herhangi bir fatura vs vermedi. Bir sorun teşkil eder mi orası için. Kdvden kacma vs?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı