Redmi Note 12 ve Tecno Camon 20 iyi midir?

Randro

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bizimkiler yeni telefon almışlar Redmi, benim olacak ama Tecno'yu hayatımda ilk defa duydum iyi mi kötü mü bilmiyorum. Redmi Pro değil bu arada normal sanırım. Ben telefonda oyun oynamıyorum zaten yeterli olacaktır benim için. Kamerası iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bizimkiler yeni telefon almışlar Redmi, benim olacak ama Tecno'yu hayatımda ilk defa duydum iyi mi kötü mü bilmiyorum. Redmi Pro değil bu arada normal sanırım. Ben telefonda oyun oynamıyorum zaten yeterli olacaktır benim için. Kamerası iyi mi?
Tecno arada iyi modeller çıkarıyor ama aldığınız model bir tık kötü. İşlemcisi çok dayanmaz.

eMMC 5.1 kullanan cihazlardan olabildigince uzak durun, iyi bir kullanim omru sunabilmelerine olanak dahi vermiyorum. 2K ucuza satilan M14'e bakabilirsiniz, daha kalin bir kasasi var ancak UFS 2.2 kullaniyor ve daha guclu bir SoC'u var, depolama birimindeki ezici ustunlugu kelimelere dokulemez. Ayrica eMMC denen aygitin ariza cikarma ihtimali de yuksek.

Peki önerebileceğiniz bir model var mı ?
veya Tecno Camon 18p.
Bu telefonlara Gcam kurarsan çok güzel bir kameraya sahip olursun. Yazılım olarak da bir sorunu yok stabil. M14 bakılabilir ama 4gb ram ve çerçeve tasarımı sıkıntı. Aklıma başka telefon gelmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı