Hocam sizinki biraz S3 mini iPhone X muhabbetine dönmüş
Evet ama cidden berbattıAma gene de ben biraz 11'den nefret ettiğim için abartmış olabilirim.
Hocam kararsız kaldım açıkçası bende ya
11 al geç bende kullanıyorum sorun varsa cevaplim.
ekleme yaptım hocam bakınız ve kesinlikle alınırBataryası nasıl gidiyor hala alınır mı?
Şimdi yukarıyı okudum bende de iPhone 11 var 3 saat ekran süresi var demiş eleman lxmlxöxlxöld aydınlık getirecek olusak ben Hepsiburada'nın Getmobil satıcısından aldım pili muadiliyle değişmiş olarak geldi a kalite almıştım 1.5 ay dır kullanıyorum telefonu 10 11 saat ekran sürem var ortalama 1.5 şarjla atıyor benim şarj dögüm genel şu: Sabah 10'da kalkıp gece 2 de yatıyorum bir yatmadan önce bir de akşam 7 8 gibi şarja takıyorum yarım saatte kalan şarjın üstüne 50 60 oluyor zaten öyle günün ortasında şarjla gezmiyorum yani ekran konusuna gelecek olursak ben Redmi Note 11'den geçtim ekran konusunda film ve yayın izlerken gayet memnumun açıkçası ekranı öyle piksel piksel gibiymiş gibi anlatmışlar hiç öyle değil seyir zevki gayet iyi kamera konusunda gayet memnunum Redmi Note 11'den sonra çağ atladım açıkçası bu fiyata bu stabilizasyona sahip bence başka telefon yok zaten bence günlük kullanımda donma kasma yaşamadım küçüklüğümden beri Android kullandım o yüzden beni iPhone fanı gibi görme özellikle 3 yıllık Redmi Note 11 deneyimim çok kötüydü hem kamera hem donanım olarak hadi onlar neysede yazılımı beni deli ediyordu dosya yöneticisinde temalarda cart curt çıkan reklamlar beni uyuz ediyordu açıkçası hatta şöyle söyleyeyim IP 11'den sonra eski telefonumu Redmi Note 11'i tutunca oyuncak tutuyormuşum gibi hissediyorum cihaz hala premium zaten bence bu fiyata alınabilecek tek telefon budur kesinilkle pişman değilim başka bir şey alsaydım demiyorumda al geç sorun varsa cevaplim.
Hocam şu videodan çıkarımda buluna bilirsiniz(foto atınca kalite bozuyor 2mblık foto 140 kb falan gösteriyor atınca) benimkiside 64 gb yeter hocam ama 128lik alırsanız 2 3 sene sonrası için iyi olacaktır ben telefonda oyun oynamıyorum oyunda yok oyüzden insta x snap spotify drive kurye uygulamaları papara falan var 26 gb boş alanım var şuan gayet yeterli açıkçasıKamerası nasıl dostum fotoğraf var mı hiç? Ayrıca senin telefon kaç GB 64 GB olan model yeterli olur mu i Cloud'la alırsam.
Hocam şu videodan çıkarımda bulunabilirsiniz(fotoğraf atınca kalite bozuyor 2MB'lık fotoğraf 140 KB falan gösteriyor atınca) 64 GB yeter hocam ben telefonda oyun oymamıyorum oyunda yok o yüzden Instagram X snap Spotify Drive kurye uygulamaları banka uygulamaları falan var 26 GB boş alanım var şu an gayet yeterli açıkçası.
Şunu bir forumda yazan bir arkadaştan aldımBende oyun oynamıyorum fakat gene de emin olamadım çünkü telefonumda çok fotoğraf ve video var.
Şunu bir forumda yazan bir arkadaştan aldım.
(iCloud'un fotoğraflar için mantığı şu evet buluta yedekliyor ama en kaliteli halini yedekliyor. Telefonda kalan fotoğraf ise boyutu oldukça düşürülmüş bir fotoğraf oluyor. Sen fotoğraflar uygulamasına girdiğinde bir fotoğrafı açtığında o fotoğrafın orijinal kaliteli halini internetten otomatik olarak indiriyor. Şimdi bu özelliği açıp kapatma imkanında var. Şu şekilde yapılıyor. ayarlar> Apple kimliği>icloud>fotoğraflar> IPhone'da en iyi saklama
En iyi saklamayı seçtiğinde yukarıda anlattığım mantıkla fotoğraflar depolanıyor.
Şimdi bu özelliğin ne kadar iyi bir özellik olduğunu şöyle söyleyeyim. iPhone saklama alanından baktığımda fotoğraflar 535 MB kullanıyor. Ama ICloud'dan baktığımda fotoğraflar 8.3 GB yer kaplıyor.) Yani hocam anlayacağınız fotoların yedeklenmesi Android'deki gibi değil telefon alanını tamamen işgal etmiyor IOS'ta bilgi doğru bu arada SS'lerde gösterdim zaten hocam dert etmene gerek yok açıkçası iclodun dolar muhtemelen oda 50GB 25TL.