Redmi Note 12r Wi-Fi çekim gücü düştü

yit

Hectopat
Daha fazla  
Redmi Note 12 r telefoncuya vermiştim geldi. Sürüm güncellemiş ve eskiden çekiyordu ama şimdi modemin yanında 2 diş uzakta bağlantı kopuyor. 2 modemde denedim biri kendi evimde diğerini farklı evde yok aynı ne yapabilirim?

IMEI attırma için, formatta atmış.

Sanırım yazılım ile IMEI atmış format atmasının sebebi cihazınızın bootlader kilidini açmasıdır büyük ihtimal o normal yani, sorun sadece Wi-Fi'de mi oluyor yoksa normal şebekede aynı sorun var mı?

Sanırım yazılım ile IMEI atmış format atmasının sebebi cihazınızın bootlader kilidini açmasıdır büyük ihtimal o normal yani, sorun sadece Wi-Fi'de mi oluyor yoksa normal şebekede aynı sorun var mı?
Sadece wifi, mobil veri kullanıyorum problem yok onda

Başka işini iyi yapan bir telefoncuya götürün, düzgün IMEI işlemini yaptırıp global ROM son versiyonu yükletin. Eğer cihazın global ROM desteği yoksa Endonezya'ya da Hindistan ROM'u yükletin.

Büyük ihtimal global romdur Hindistan veya Endonezya ROM'una hiç girmesin bence, ayarlar > telefon hakkında > detaylı bilgi ve özellikler > model kısmında sonunda g varsa global cihazdır ona bakın hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı