Redmi Note 12s vs Redmi Note 12

EmirSrky

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sizce Redmi Note 12s mi daha iyidir yoksa Redmi Note 12 mi? Özelliklerine baktığımda birini özelliği diğerinden iyi, diğerinin özelliği diğerinden iyi. Karar veremedim yani

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sizce Redmi Note 12s mi daha iyidir yoksa Redmi Note 12 mi? Özelliklerine baktığımda birini özelliği diğerinden iyi, diğerinin özelliği diğerinden iyi. Karar veremedim yani.

12s kamerası ve chipseti daha iyi.

12s yerine 11s de düşünebilirsiniz, neredeyse aynılar, fiyat olarak 11s daha düşük.

Note 12S'in kamerası daha iyi. İşlemcisi de bir nebze daha iyi. Geri kalan konularda benzer cihazlar.

Merhaba, sizce Redmi Note 12s mi daha iyidir yoksa Redmi Note 12 mi? Özelliklerine baktığımda birini özelliği diğerinden iyi, diğerinin özelliği diğerinden iyi. Karar veremedim yani.

Şu an etkin olarak 12s kullanıyorum soru alabilirim hocam.

redmi note 12 den daha mı iyidir

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bir tek işlemci çok afrk eder bence onun haricinde 12 daha iyi sanırım

Ben şu an oyun ve diğer işler konusunda memnunum ama 120Hz yok NFC özelliği yok haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…