Redmi Note 13 4G HyperOS 3 alacak mı?

alonewolff

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar herkes başka bir şey diyor. Benim için HyperOS 3 çok önemli bir güncelleme. Gelecek mi gelmeyecek mi hala bilmiyorum.

Brick olma ihtimalinden falan korkuyorum hocam. O strese katlanamam yani maalesef. Kassa bile yeni özelliklere değer, baştan HyperOS'a yükseltmemem gerekirdi öbür türlü.
Siz bilirsiniz hocam. Ama bence hyperos 2.2'de kalın 3 gelse bile. Kullandığım en stabil sürüm 2.2 çünkü. Eğer rom falan kurmak isterseniz beni etiketleyin yardımcı olmaya çalışırım.

Siz bilirsiniz hocam. Ama bence HyperOS 2.2'de kalın 3 gelse bile. Kullandığım en stabil sürüm 2.2 çünkü. Eğer ROM falan kurmak isterseniz beni etiketleyin yardımcı olmaya çalışırım.

Kral bende POCO F6 var HyperOS 3 gelecekde benimki global ROM EU ROM geçeceğim sorun falan olur mu EU daha stabil diye biliyorum.

Kral bende POCO F6 var HyperOS 3 gelecekde benimki global ROM EU ROM geçeceğim sorun falan olur mu EU daha stabil diye biliyorum.
Eu kullandım daha önce bir sıkıntısı yok çok daha stabil ve global romda olmayan bazı özellikler de var.

Ne gibi özellikler.
Arama mesajlaşma uygulamaları farklı. Kamerada appledaki gibi hareketli fotoğraf çekme var. Kısaca çin romunda neler farklıysa bunda da var. Daha farklı küçük küçük özellikler de var ama aklıma gelmedi şimdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…