Redmi Note 13 8/256 nasıl şarj edilmeli?

BirkaseCoCoPOPS

Centipat
Daha fazla  
Yeni aldım bugün telefonu, ilk aldığımda şarjı 60'dı, 20'ye kadar kullandım, sonra fulledim şarjını, bundan sonra nasıl kullanayım? Hep şöyle kullanırım cihazlarımı, güç tasarrufu 20'de şarja takarım, fullerim, böyle kullanmak iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çoğu kaynakta 20 ile 80 arasında tutmak en iyisi derler ama bana göre bu tarz değerlerin pek bir önemi yok hiç de bu sebepten dolayı bataryasında sıkıntı çıkanı görmedim. Kısacası içiniz rahat olacaksa 20 ile 80 arasında tutun ama çok da dert etmeyin.

Yeni aldım bugün telefonu, ilk aldığımda şarjı 60'dı, 20'ye kadar kullandım, sonra fulledim şarjını, bundan sonra nasıl kullanayım? Hep şöyle kullanırım cihazlarımı, güç tasarrufu 20'de şarja takarım, fullerim, böyle kullanmak iyi midir?

20'nin altına pek düşürmemeye çalışın genel olarak 20 ile 80 arasında kullanın deniliyor

Hocam çoğu kaynakta 20 ile 80 arasında tutmak en iyisi derler ama bana göre bu tarz değerlerin pek bir önemi yok hiç de bu sebepten dolayı bataryasında sıkıntı çıkanı görmedim. Kısacası içiniz rahat olacaksa 20 ile 80 arasında tutun ama çok da dert etmeyin.

Şu an 67 takıp 100 yapsam sıkıntı olur mu?

Hocam açıkçası böyle konular fazlaca kafaya takılıyor.
Bir yere mi gideceksiniz, telefonunuza şarj mı lazım? 50 olsa da takın şarja 100 olsun gitsin, telefon kullanılmak için var zaten,%0.001 daha uzun ömüre sahip olacak diye kendinizi mahrum etmeyin.

Sürekli tak-çıkar yapıp durmadığınız sürece zaten sorun olmayacaktır. Şarjınız azsa takın, ihtiyacınız olduğu vakit alın. Bu 20'ydi 80'di muhabbetleri sandığınız kadar büyük bir dert değil. Tabii biraz daha sağlıklı olur öylesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı