Redmi Note 13 8/256 nasıl şarj edilmeli?

20 ile 80 arasında kullanın diyorlar da o şekilde kullanınca da sen telefonun pilini %60 kapasite ile kullanmış oluyorsun ve yine ömrü azalıyor. Zaten ömrünün azalması demek senin kapasitesini daha az kullanman demek. 20 ile 80 arasında kullanmak ahmaklıktır. 20'nin altına düşürmesen yeter.

Bence de. Azalınca koysun şarja,ihtiyacı olunca çeksin(tabi sürekli 10dk şarj edip edip çıkarmasın,mesela %80 şarjdayken ihtiyacı mı oldu,çeksin 80de bişey olmaz)

20'nin altına düşürmemeye çalışın. 100'de çekin Ben iPhone 16 Pro kullanıcısıyım o şekilde yapıyorum gerçi telefonda boya atması olduktan sonra soğudum umurumda değil artık 50 şarjken bile çekiyorum

Selamlar,

O devir eskilerde kaldı hocam istersen 0 yap istersen 85'ken tak hiç bir farkı yok. Telefonlar akıllandıkça arka planda pil durumları da akıllandı. Sorun olmayacaktır. Tek sorun şu pilin şarj olurken video izleyeyim de oyun oynayayım da dersen çok geçmeden gözle görülür şekilde pilin sağlığı düşer.

İyi forumlar.

Şu an 67 taksam sıkıntı olur mu?
Sıkıntı olmaz. Şarj konusuna çok kafa yormaya gerek şahsen. Dibine kadar bitirme sürekli yeterli. Dikkat etmezsen başına gelecek tek şey bataryanın şarjı daha erkenden biter eskiye nazaran. O da öyle yada böyle eskiyecek. Ömürlük değil ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…