Çözüldü Redmi Note 13 donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX6600
R5 5500 B450M K II
XPG 16 3200MHZ RAM
Telefon sağlamdı dünden beri bir anda donup kendini yeniden başlatıyor. 1-2 kez olsa neyse her fırsat olduğunda telefon donuyor ve uzun sürede duruyor kendisi HyperOS güncellemesini alalı çok oldu onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Konu hakkında fikir sahibi olan var mı?

Çözüm
Sorun yazılım güncellemesi yapınca gitti aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa sorun yazılım kaynaklı.
Telefon sağlamdı dünden beri bir anda donup kendini yeniden başlatıyor. 1-2 kez olsa neyse her fırsat olduğunda telefon donuyor ve uzun sürede duruyor kendisi HyperOS güncellemesini alalı çok oldu onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Konu hakkında fikir sahibi olan var mı?
Redmi note serisinde maalesef bu sorun var, şansına bağlı birazda. Telefona format atarsan düzelir, ama sonradan başlarmı tekrardan bilemem ama, gün içinde 1,2 kere yeniden başlatıyordu arkadaşımın telefonu kendiliğinden, format attı şuanlık bir sorunu yok.

Telefonu alalı nekadar oldu? Xiamoi marka kullanan tanıdıklarım hep aynı sorundan şikayetçi.
1 yıl falan olacak tam olarak
Redmi note serisinde maalesef bu sorun var, şansına bağlı birazda. Telefona format atarsan düzelir, ama sonradan başlarmı tekrardan bilemem ama, gün içinde 1,2 kere yeniden başlatıyordu arkadaşımın telefonu kendiliğinden, format attı şuanlık bir sorunu yok.
annem fotoğraflarım var diye format attırmıyor bilgisayara geçirmeye çalışacağım öyle deneyeceğim format atmayı yinede teşşekkür ederim önerin için

Gözünüzü seveyim telefon kullanmayı bilmeyip, nasıl bu tür cümleler kurabiliyorsunuz hayret ediyorum. Redmi Note 8 cihaz kullanıyorum, 41 tane uygulama yükledim telefonuma ve hala kasmıyor, kullanıcı sorunu olan bir cihaz için kötü demek, çok absürt gerçekten.

Aynı cihazı pedere aldım yağ gibi akıyor. İstersen bir sıfırla.

Bizde anneme almıştık yanıma gelince bir şey olmaz dedim. Telefonu aldığım gibi kendini yeniden başlattı açıldıktan 2-3 dk sonra bile fotoğrafları PC'ye aktarmaya vakit kalmıyor.

Gözünüzü seveyim telefon kullanmayı bilmeyip, nasıl bu tür cümleler kurabiliyorsunuz hayret ediyorum. Redmi Note 8 cihaz kullanıyorum, 41 tane uygulama yükledim telefonuma ve hala kasmıyor, kullanıcı sorunu olan bir cihaz için kötü demek, çok absürt gerçekten.

O telefon aşırı berbat arayüzde 2 program açınca çıkarken kasıyordu.

Benim eski note 9 ve note 10 da öyleydi, kasma ufak tefek oluyordu, kullanıma bağlı birazda dediğin gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı