Redmi Note 13 Pro 256 GB 8 GB RAM alınır mı?

batudex

Zeptopat
Daha fazla  
15 bin gibi bir fiyatı var, zar zor yetiyor bütçem. Helio G99 Ultra mı ne diye bir işlemcisi var, kamerası da fena değil. Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
ne önerirsiniz maks 15k olsun ben samsun a35 e bakmıştım ancak ısınma sorunu var redmi note 13 te ısınma sorunu falanda yoktu birkaç video izledim oyun performansıda cok fena değil gibiydi ama önerilerinize açığım

Ne önerirsiniz maksimum 15k olsun ben samsun A35'e bakmıştım ancak ısınma sorunu var Redmi Note 13'te ısınma sorunu falan da yoktu birkaç video izledim oyun performansıda cok fena değil gibiydi ama önerilerinize açığım.

POCO X6 5G oyun için alınabilir illada en iyi performansı istiyorum diyorsanız 1K daha ekleyip POCO 6X Pro alabilirsiniz A54 modelinede bakabilirsiniz

Ben de bu telefona şimdi baktım merak edip forumda konu var mı diye baktım, 11.500 TL'ye geniş depolama alanı olan bir telefon, ben kullanamayacağım annem için bakmıştım sizce alınır mı? Zaten oyun gibi şeyler oynamıyor maksat işini görsün depolama sıkıntısı çekmesin arasın konuşsun milletle ama beni ürküten şey Xiaomi markası olması bir de kamerası kötü mü iyi mi bilmiyorum.

Yardımcı olup bilgilendirirseniz sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı