Redmi Note 13 Pro 4G yavaş şarj oluyor

767889

Centipat
Yaklaşık neredeyse 2 hafta önce Redmi Note 13 Pro 4G satın aldım. İlk başlarda hızlı dolduruyordu ama son günlerde 1 saatte ancak %50 oluyor.
Adaptör orijinal.
Adaptör ve kablo 67 W destekliyor.
Şarjda oynamıyorum.
Cihaz sıfır.

Sarj cihazinin üzerinde jelatin var onu cikartinizmi ? Telefonunuzu doldurmadan önce pil yüzde kac oluyor ? Ben xiaomi redmi note 13 pro plus kulaniyorum bagzen telefonum yüzde 5 oldugu zaman ,doldurunca yavas doluyor ,bende 120 watt var ,yüzde 20 nin üzerinden doldurun.

Hayır jelatin hiç olmadı. Şarja takmadan önce şarj yüzdesi 5 ile 20 arası oluyor.

Kablo veya adaptör bozuk olabilir hocam cihaz kaçaksa

Cihazi sarja taktiginizda ekranda 67 watt doldurma sembolü geliyormu ?
Hocam bende de geliyordu ama yavaş şarj ediyordu kablosu bozuktu

Kablo veya adaptör bozuk olabilir hocam cihaz kaçaksa

Hocam bende de geliyordu ama yavaş şarj ediyordu kablosu bozuktu
Telefonu kacakm bilmem ama ,xiaomi telefonlarin bir huyu var eger pil yüzde 5 le doldurdugun zaman kendini sürekli yavas doldurmaya basliyor ,herzaman yüzde 20 nin üzerinden doldurmasi gerekiyor o zaman hizli doldurmaya basliyor .

Telefonu kacakm bilmem ama ,xiaomi telefonlarin bir huyu var eger pil yüzde 5 le doldurdugun zaman kendini sürekli yavas doldurmaya basliyor ,herzaman yüzde 20 nin üzerinden doldurmasi gerekiyor o zaman hizli doldurmaya basliyor .
Evet hocam doğrudur ben farketmedim ama pil yüzdesini %20 ile %80 arasında tutmak pil sağlığı için daha iyi

1 yıldır bende Note 12 Pro 5G var ve hâlâ yarım saatte şarjı neredeyse tam dolduruyor. Sıkıntı adaptörde olabilir. Şarja takınca 67W yazısı çıkıyor mu karşınıza?

1 yıldır bende Note 12 Pro 5G var ve hâlâ yarım saatte şarjı neredeyse tam dolduruyor. Sıkıntı adaptörde olabilir. Şarja takınca 67W yazısı çıkıyor mu karşınıza?

Evet yazıyor ama mi Turbo yazısı 1 saniye gözüküyor sonra gidiyor.

Söylemeyi unuttum adaptörü yanlışlıkla yere düşürmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…