Abi şaka gibi. Şu Redmi Note 13 Pro 4G cihazında hiçbir şekilde ne Çin ROM'u ne de EU ROM'u mevcut değil ki. Bunlar en iyi ROM'lar benim açımdan. Bunlar dışında hangi ROM'u yükleyeceğim ben?
Abi şaka gibi. Şu Redmi Note 13 Pro 4G cihazında hiçbir şekilde ne Çin ROM'u ne de EU ROM'u mevcut değil ki. Bunlar en iyi ROM'lar benim açımdan. Bunlar dışında hangi ROM'u yükleyeceğim ben?
| OS2.0.2.0.VNFMIXM |
Global ROM'da ne gibi sıkıntı yaşıyorsunuz ki?
![]()
Redmi Note 13 Pro 4G / POCO M6 Pro - Xiaomi Update
AĞ BAĞLANTISI Teknoloji GSM / HSPA / LTE 2G GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 – SIM 1 & SIM 2 3G HSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100 4G 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 26, 28, 38, 40, 41, 66 5G […]xiaomiupdate.com
Yukarıdaki siteden global ROM olan son versiyon.
OS2.0.2.0.VNFMIXM
Fastboot dosyasını indirip Xiaomi flash uygulamasıyla üzerinden sadece "clean_all" seçeneği seçili olarak yükleyin. Dikkat edin dirençli değilse cihaz IMEI gidebilir. Ne şarj sorunu ne de performans sorunu yok bu ROM'da.
Benimki Türkiye ROM'u global ROM'la hemen hemen aynı diye duydum ve Türkiye ROM'unda o kadar da iyi performans alamıyorum ve çoğu özellik yok global ROM daha mı iyidir?
Benimki Türkiye ROM'u global ROM'la hemen hemen aynı diye duydum ve Türkiye ROM'unda o kadar da iyi performans alamıyorum ve çoğu özellik yok global ROM daha mı iyidir?
Daha önce başka ROM kullanmadığınız halde nasıl iyi performans alamadığınıza şaşırdım. Bu cihaz için benim kullandığım en iyi ROM global olanı. Arkadaşlarımın ve yeğenimin cihazına global son versiyonu kurdum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ayrıca size HyperOS 2 güncellemesi geldi mi?
Daha önce başka ROM kullanmadığınız halde nasıl iyi performans alamadığınıza şaşırdım. Bu cihaz için benim kullandığım en iyi ROM global olanı. Arkadaşlarımın ve yeğenimin cihazına global son versiyonu kurdum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ayrıca size HyperOS 2 güncellemesi geldi mi?
Eğer cihaz garantiliyse bootloader açmayın boşuna, üstündeki Türkiye ROM kalsın derim. Sadece fabrika ayarlarına alın ve HyperOS 2 güncellemesi gelmesini bekleyin. HyperOS 2 ile birlikte cihazınız daha hızlı olacak ve şarjı daha iyi gidecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.