Redmi Note 13 Pro+ 512 GB alınır mı?

YRGNC

Hectopat
Daha fazla  
Redmi Note 13 Pro+ 512 GB yurt dışı tamamen sıfır halde şarj aleti kılıf vs. ile beraber 13.500'e geliyor. Şu anki telefonum iyi bir durumda değil sizce alınır mı? Benim için önemli olan kamerası ve bataryası, fikirleriniz neler?

13 Pro Plus alınır. Bence.

Bu modelde şarj sorunu varmış. Benim tavsiyem 3 bin daha koyup garantili 16-17 bin arası fiyata Samsung A55 alın. Hem işlemci hem şarj hem de kamera olarak kat kat daha iyi.

13 Pro Plus alınır. Bence.
16500 liraya sıfır A55 varken yurt dışı bu model alınmaz.

Hocam benim için önemli özellikler batarya ve kamera iki yerdede A55'dan üstün 13 Pro+

Hocam benim için önemli özellikler batarya ve kamera iki yerdede A55'dan üstün 13 Pro+

O iş orada bitmiyor ama. Donanım olarak üstünlük sadece göz boyama. Yazılım, optimizasyon, kalite yerlerde. Yurt dışı piyasası hakkında bilgim yok ama Xiaomi'den uzak durulmalı. En kötü Xiaomi alınacaksa bile mi serisi alınmalı.

200 MP kamerasının olması kaliteli olduğu anlamına gelmez. Gerek fotoğraf gerekse video kalitesi konusunda A55 daha önde. Şarjı da çok iyi gidiyor. Ben diyeceğimi dedim, alın pişman olun paranız boşa gitsin.

Boş ver dostum. Çöp telefonlara harcasın. Ankara'da 11 ya da 12 bin liraya satılan yurt dışı telefonu 13500'e versinler buna!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende var. Batarya ve şarj konusunda üzmez ama kamerası pek de iyi değil. A55'in kamerası daha iyi. Daha da iyisini arıyorsan yurt dışı t veya mi serisine bak.

Kamera beklentin var ise düşük bütçede alabileceğin en iyi telefon honor 90’dır
Ve ayrıca batarya perormansı da iyidir yoğun kullanımda 1 gün, normal kullanımda 1,5 gün gider

Bende var. Batarya ve şarj konusunda üzmez ama kamerası pek de iyi değil. A55'in kamerası daha iyi. Daha da iyisini arıyorsan yurt dışı t veya mi serisine bak.

3 ay kullandım 13 Pro Plus. İşlemcisi o telefona fazla, yazılım optimizasyonu iyi olmadığı için şarjı su gibi içiyor.

Kamera beklentin var ise düşük bütçede alabileceğin en iyi telefon Honor 90'dır.

Bilmediğiniz konular kullanmadığınız cihazlar hakkında çok yorum yapmayın.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/honor-90-vs-a55.3310026/

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana neden A55’in daha iyi olduğunu söyleyebilir misiniz?

Neyse, eğer telefoto kamerası sizin için önemli ise Samsung S21 FE (2.Nesil)
(Bu bütçe için)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…