Redmi Note 13 Pro+ 5G alınır mı?

Bütçe
20000

Brain

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Sarı sitede gezer gibi epeyde geziyorum şu sıralar sürekli telefon araştırıyorum. Malum fiyatlar çok arttı ben oyun oynayan biri değilim. WhatsApp, Instagram vs. gibi standart uygulamaları kullanıyorum bir de fotoğraf video çekiyorum. Standart kullanıcıyım aslında. Bu telefonu almayı düşünüyorum ama aranızda kullanan arkadaşlarım varsa tecrübelerini benimle paylaşabilirler mi? YouTube videolarını izledim ama biraz da reklam amaçlı olduğu için sizlerden gelecek yanıtlar kadar dürüst olduğunu düşünmüyorum videoların. Bir de ithalatçı garantili alsam ne olur? Problem yaratır mı bu konuyla alakalı olumsuz deneyimi olan var mı?

Redmi Note 13 Pro+ 5G

Pro+ modeli yerine düz 5G modeline neden bakmıyorsunuz. Pro+ modelinde 120W hızlı şarj var, 5G modelinde 67W var ama 67 olan da yarım saatte dolduruyor zaten.
Bu arada ben de oyun oynayan birisi değilim ve 13 Pro 5G modeline bayıldım. Ayrıca küçük esnaftan satın almak biraz riskli, HB sitesinde yetkili dist. firma oldukça güzel bir fiyattan 13 pro 5G modelini satıyor haberiniz olsun.

Not: 13 Pro 4G ile 13 Pro 5G modelinin teknik özellikleri farklı, karışıklık olmasın!

S21 FE hem daha ucuz hem daha iyi.

Hocam kamera açısından çok daha mantıklı geliyor bana

1724482412233.png

Pro+ modeli yerine düz 5G modeline neden bakmıyorsunuz. Pro+ modelinde 120W hızlı şarj var, 5G modelinde 67W var ama 67 olan da yarım saatte dolduruyor zaten.
Bu arada ben de oyun oynayan birisi değilim ve 13 Pro 5G modeline bayıldım. Ayrıca küçük esnaftan satın almak biraz riskli, HB sitesinde yetkili dist. firma oldukça güzel bir fiyattan 13 pro 5G modelini satıyor haberiniz olsun.

Not: 13 Pro 4G ile 13 Pro 5G modelinin teknik özellikleri farklı, karışıklık olmasın!

İncelediğim kadarıyla Redmi Note 13 Pro 5G 5100 mAh, pro+ 5000 mAh. düz pro daha mantıklı gibi duruyor hocam. Sadece edge ekran beni cezbeden özelliklerden biri o kafamı kurcalıyor. Teşekkür ederim ilginiz için.

Aynı model ben aldım pişmanım Samsung daha iyi keşke Samsung alsaydım

Neyinden pişmansınız

Eğer bu telefonu alırsanız direnç kaydı diye bir şey var eğer bunu yaparsanız nasıl bir şey olacağını söyliyeyim bildiğiniz telefonu çöpe attığınız düşünün her direnç sorunlu değil işini iyi yapan var ama çok zor bulması bu zamanda iyi bir usta

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı