ROM fake değil. Böyle bir ROM bulunmakta. Ayrıca fake olmadığı anlama gelmez bu. ROM parçalanıp işlem görmüş olabilir.Download OS1.0.4.0.UNRMIXM - Xiaomi Redmi Note 13 Pro - Global Stable in MiFirm
Download firmware, ROM OS1.0.4.0.UNRMIXM - Xiaomi Redmi Note 13 Pro - Global Stable - garnet in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi downloadmifirm.net
O zaman cihaz root lu.
Ayarlarda birkaç ayarla oynayınca reklam falan giriyor araya. fake olabilir mi?ROM fake değil. Böyle bir ROM bulunmakta. Ayrıca fake olmadığı anlama gelmez bu. ROM parçalanıp işlem görmüş olabilir.Download OS1.0.4.0.UNRMIXM - Xiaomi Redmi Note 13 Pro - Global Stable in MiFirm
Download firmware, ROM OS1.0.4.0.UNRMIXM - Xiaomi Redmi Note 13 Pro - Global Stable - garnet in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi downloadmifirm.net
Cihazın imesi zaten kayıtlı değil 120 günlük süresi var, herhangi bir direnç işlemi falan yapılmadı. O yüzden orijinal ROM kurmakta sıkıntı yok diye düşünüyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bootloader kilidi nasıl açılıyor, hangi ROM'u kurmam gerekiyor?Cihazın içindeki rom sadece Çince dil olan bir rom. Buna Türkçe dil eklemek için romu bozuyorlar. Telefonun icindeki kilitler kapalı olduğu için orjinal rom yükleyemiyorlar. O nedenle sahte rom kurulu. Güncelleme almasın istiyorlar. Güncelleme alınca içindeki imeilerde uçacak çünkü. Önce bootloader kilidinin açılmasını halletmen lazım. Onun işlemleri bitince belirli bir gün sayısı bekliyorsun. Ondan sonra orjinal rom yüklemen lazım. Bu sırada büyük ihtimalle imeilerde uçacak. Bir de yeni imei attırman lazım. O yüzden dedim kolay iş değil.
Seste takılma ve kesilme o telefon içindeki yazılıma ek olarak yüklenen modem dosyası ile alakalı. Romu sahte olduğu için yüklenen modem dosyası da sorunlu. Modem dosyasındaki sorunlar genelde sensör ve ses gibi iletişim hatalarına yol açar.Cihazın imesi zaten kayıtlı değil 120 günlük süresi var, herhangi bir direnç işlemi falan yapılmadı. O yüzden orijinal ROM kurmakta sıkıntı yok diye düşünüyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bootloader kilidi nasıl açılıyor, hangi ROM'u kurmam gerekiyor?
@AKINLASINN aslında şu seste takılma, kesilme sorunu ortadan kalksa hiç rom falan yüklemekle uğraşmak istemiyorum. Var mı kralım bir çözüm önerin?
Usta fiyatları nedir orijinal rom atmanın, piyasayı biliyor musun? Bilgilendirmeler için de teşekkürler tecrübe oluyor hepsi.Seste takılma ve kesilme o telefon içindeki yazılıma ek olarak yüklenen modem dosyası ile alakalı. Romu sahte olduğu için yüklenen modem dosyası da sorunlu. Modem dosyasındaki sorunlar genelde sensör ve ses gibi iletişim hatalarına yol açar.
Kilidi açma işi için yetkili hesaplarınız olmalı. Bu hesap sizde olmadığı için o kilidi kaldıramazsınız. O nedenle parasını vererek güvenilir bir yere yaptırmalısınız.