Merhaba arkadaşlar, benim dün akşam başıma geldi, arkadaşlarımla konuşuyordum daha sonra şarjın 1 olduğunu fark ettim sonra şarjda mesajlaşmaya devam ettim ve %25 olduğunda çıkardım sonra konuşma bittikten sonra ana menüye gelince şekiller kalmıştı izi vs. telefonu kapatıp bekledim sabah olduğunda açtığımda bir şey yoktu. Sizce gene tekrarlar mı? Telefon yurt dışı.
Ghost screen belirttiğiniz durum. Garantisi olsa ekran değişimi yapılırdı. Fazla parlaklıkta ve şarjda pek kullanmayın cihazı. Ayrıca karanlık mod aktif şekilde kullanın.
Ghost screen belirttiğiniz durum. Garantisi olsa ekran değişimi yapılırdı. Fazla parlaklıkta ve şarjda pek kullanmayın cihazı. Ayrıca karanlık mod aktif şekilde kullanın.
Hocam herhangi bir bir yere düşme kırık olmadı.
Aldığım yere götürsem acaba olur mu yapar mı adam.
Ayrıca bu sorun devam ediyor mesela ben İnstagram da geziniyorum 30 dk sonra o altaki işaretler kalıyor ama 15-20 dk sonra siliniyor kendi kendine.
Hocam herhangi bir bir yere düşme kırık olmadı.
Aldığım yere götürsem acaba olur mu yapar mı adam.
Ayrıca bu sorun devam ediyor mesela ben İnstagram da geziniyorum 30 dk sonra o altaki işaretler kalıyor ama 15-20 dk sonra siliniyor kendi kendine.