Redmi Note 13 Pro 5G herhangi bir problemi var mı?

Cermen

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Bir yakınım için Note13 Pro 5G veya 5G Plus versiyonunu almayı düşünüyorum. Biraz araştırdım fakat HyperOS sorunları ve şarjın aşırı hızlı bitmesi gibi yorumlar gördüm.

Şu an son durum nedir? Bu problemler devam ediyor mu veya günlük kullanımı zorlaştırır mı?

Sorduğunuz soru ile alakasız bir şey söyleyeceğim hocam, Honor 90 kullanıyorum eğimli ekran cihaz. Nano cam olmuyor sadece jelatin oluyor. Sürekli kavlama yapıyor o da cebe koyarken özellikle PUBG vs tarzı oyun oynuyorsanız tırnağınız batıyor falan hemen kavlama yapıyor bilginize. Note 13 pro plus da eğimli ekran sanırım.

Evet Plus modeli kavisli ekran ama oyun oynanmayacak sadece günlük kullanım için. F/p olarak çok avantajlı ama HyperOS yüzünden şarjı bikaç saate bitiyor gibi yorumlar var, beni asıl düşündüren o.

Redmi'nin telefonları alınmaz. Onu almak yerine A35 alsan daha çok işini görür.
Hocam bilmediğim için soruyorum, yazılım problemi mi var yani tam olarak sorunu ne xiaomilerin niye alınmaz?

Babam birkaç ay önce bu telefonu kullanmaya başladı ve bende zaman zaman kullanıyorum. Şarjı gayet iyi gidiyor günü çok rahat kurtarıyor. Hatta 60 Hz'de normal ekran süresiyle kullanırsanız 1,5 günü bile çıkartabiliyorsunuz. Kaldı ki şarjı 67 watt günde en fazla kullanımla (oyun harici) bile maksimum bir kere şarj ihtiyacı duyarsınız. Son olarak HyperOS sorunları ilk zamanlar çok can sıkıyordu evet lakin şu an düzelmiş durumda babam aktif olarak telefonu kullanıyor herhangi bir problem en ufak sıkıntı yaşamadı.

Yakınınız üst düzey işlemci ve oyun performansı istiyorsa pek uygun olacağını söyleyemem. Orta segmentin kralı telefon diyebiliriz günlük kullanımda fazla fazla yetecektir.

Hocam bilmediğim için soruyorum, yazılım problemi mi var yani tam olarak sorunu ne xiaomilerin niye alınmaz?
Redmi'nin telefonlarının optimizasyonları iyi değil hocam maalesef. Bu da tabiki yanında bir sürü sorun getiriyor ve bataryanın ömründen yiyor. 1 sene sonra şarjı yarım günü bile çıkarmıyor diye ölü fiyattan satmaya çalışırsınız telefonu.

Xiaomi ayrı mevzu ama Redmi için durum böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…