lequa0 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #1 Hocam başlıktaki gibi ben PUBG oynayan biriyim. Akıcı olsun istiyorum. Kamerası güzel olsun istiyorum. Donmasi kasmasi olmasin. 3 cihazdan hangisi bana uyar? (kaçak alacağım)
Hocam başlıktaki gibi ben PUBG oynayan biriyim. Akıcı olsun istiyorum. Kamerası güzel olsun istiyorum. Donmasi kasmasi olmasin. 3 cihazdan hangisi bana uyar? (kaçak alacağım)
Kusayyy Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 393 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #2 Redmi Note 14 Pro Plus daha iyi duruyor. Kamera aşırı önemli değilse POCO serisine yönelebilirsin.
lequa0 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #3 Kusayyy dedi: Redmi Note 14 Pro Plus daha iyi duruyor. Kamera aşırı önemli değilse POCO serisine yönelebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam POCO'da kamera yok ya bana kamerada lazim.
Kusayyy dedi: Redmi Note 14 Pro Plus daha iyi duruyor. Kamera aşırı önemli değilse POCO serisine yönelebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam POCO'da kamera yok ya bana kamerada lazim.
Kusayyy Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 393 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #4 lequa0 dedi: Hocam POCO'da kamera yok ya bana kamerada lazim. Genişletmek için tıkla... Hem kamera hem yonga setine bakarsak 14 Pro Plus çok daha iyi duruyor.
lequa0 dedi: Hocam POCO'da kamera yok ya bana kamerada lazim. Genişletmek için tıkla... Hem kamera hem yonga setine bakarsak 14 Pro Plus çok daha iyi duruyor.
lequa0 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #5 Kusayyy dedi: Hem kamera hem yonga setine bakarsak 14 Pro Plus çok daha iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... Arasında 3 bin TL var 13 Pro 5G ile 13 Pro pluslada 2 bin TL farklar değer bence sizce hocam.
Kusayyy dedi: Hem kamera hem yonga setine bakarsak 14 Pro Plus çok daha iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... Arasında 3 bin TL var 13 Pro 5G ile 13 Pro pluslada 2 bin TL farklar değer bence sizce hocam.
Kusayyy Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 393 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #6 lequa0 dedi: Arasında 3 bin TL var 13 Pro 5G ile 13 Pro pluslada 2 bin TL farklar değer bence sizce hocam. Genişletmek için tıkla... Bence aradaki farka değer. Eğer kaydı da şu an çıkmışsa (pek haberim yok) diğerlerine göre daha fazla güncelleme de alacaktır.
lequa0 dedi: Arasında 3 bin TL var 13 Pro 5G ile 13 Pro pluslada 2 bin TL farklar değer bence sizce hocam. Genişletmek için tıkla... Bence aradaki farka değer. Eğer kaydı da şu an çıkmışsa (pek haberim yok) diğerlerine göre daha fazla güncelleme de alacaktır.
lequa0 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #7 Kusayyy dedi: Bence aradaki farka değer. Eğer kaydı da şu an çıkmışsa (pek haberim yok) diğerlerine göre daha fazla güncelleme de alacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam kayıt işi kolay ya halledilir o server kayıtla kayıt olmazsa 4+4 ay kullanırız senede.
Kusayyy dedi: Bence aradaki farka değer. Eğer kaydı da şu an çıkmışsa (pek haberim yok) diğerlerine göre daha fazla güncelleme de alacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam kayıt işi kolay ya halledilir o server kayıtla kayıt olmazsa 4+4 ay kullanırız senede.