Redmi Note 13 Pro 5G'yi satıp XS Max'i yaptırmak mantıklı mı?

Axerayn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 4770 RX 570 (8GB) 8GB RAM 256GB SSD 8GB RAM
Herkese iyi sosyaller, elimde 1 adet Redmi Note 13 Pro 5G cihazım var ve bir tane de çalışmasına engel olan tek şeyi ekran olan iPhone XS Max var. Redmi'yi satıp IPhone'u yaptırmak mantıklı mı sizce?
Ayrıca para artarsa XS Max'in Face ID + arka kapağını da yaptırmayı düşünüyorum sadece.

Öyle kameradır, oyundur öyle ahım şahım şeyler yapmıyorum, bilginiz olsun. Bataryası düşüktü sadece, bir MagSafe ürünü alıp halletmeyi düşünüyorum onu da...

Son düzenleyen: Moderatör:

Yaşı fazla ve arızası çok bir cihaza bu kadar masraf etmeye gerek yok. Orijinal ekran, Face ID ve arka kapağı yaptırsan en az 4 bin ödersin. Hiçbir sorunu olmayan tertemiz Note 13 Pro 5G cihazın varken değmez. Ayrıca Redmi'den aldığın verimi ondan zaten alamazsın. iPhone takıntın yoksa kesinlikle değmez. iPhone takıntın varsa 11 serisinden de aşağıya düşmeye değmez.

Takıntı var aslında ama zaten tek engeli ekran Face ID opsiyonel birkaç hatası daha var onlarda kolay giderilecek şey parada arttığı için düşünülmez değil ya.
Zaten öyle telefonla yok sosyal medyaya papatya çaylı ice çaklıt mokamı atayım 4K'da diye bir takıntım yok.

Hocam bu anlattıklarınla dediklerimin alakası yok. Elinde tertemiz ve daha iyi bir cihaz varken niye daha kötüsüne geçip üstüne masraf edesin. Desen ki bu cihazı satıp iphone 11 almak mantıklı mı, ona bir cevap veririm. Ancak X serisi mantıklı değil.

X serisi zaten elimde olduğu için yapmak istiyorum böyle bir şey zaten ocağa doğru 14 Pro falan almayı düşünüyorum daha çok Apple'a biraz da olsa önden alışmak için yapmaya çalışıyorum.

X serisi zaten elimde olduğu için yapmak istiyorum böyle bir şey zaten ocağa doğru 14 Pro falan almayı düşünüyorum daha çok Apple'a biraz da olsa önden alışmak için yapmaya çalışıyorum.

Ben olsam yapmam. Böyle diyeyim o zaman. Tercih senin.

Ben olsam yapmam. Böyle diyeyim o zaman. Tercih senin.

Bir bakarım cebine para artıyorsa yanına bir kulaklıkla yaptırabilirim cebine para girsin diye uğraşıyorum bu kadar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…