Redmi Note 13 Pro alınır mı?

Bütçe
15.000
Telefonu alalı birkaç ay oldu. Şarj konusunda iyi olduğunu düşünüyorum. 67W hızlı şarj olabiliyor. Bana göre aşırı hızlı şarj oluyor. Ne ara şarj olduğunu anlamıyorum bile.

Yazılım konusunda o kadar iyi değil gibi. Sanki anlam veremediğim bir yorgunluğu var. Ama bunlara rağmen akıcılık oranının iyi olduğunu düşünüyorum.

Telefonda çok oyun oynayan biri değilim. Tek denediğim oyun Pubg Mobil oldu. Pubg Mobil'de 60fps desteklemiyor. 45fps oynamak zorundasın ve oyunun görüntü kalitesi çok kötüydü. Ama günlük kullanım uygulamalarını çok rahat kullanabiliyorum. Hem depolama hem de RAM olarak üzmez.

Kamerayı sormamışsın ama söylemek gerekirse kalitesi çok iyi. Hem resim kalitesi iyi hem de 60fps video çekebiliyor

Telefonu alalı birkaç ay oldu. Şarj konusunda iyi olduğunu düşünüyorum. 67W hızlı şarj olabiliyor. Bana göre aşırı hızlı şarj oluyor. Ne ara şarj olduğunu anlamıyorum bile.

Yazılım konusunda o kadar iyi değil gibi. Sanki anlam veremediğim bir yorgunluğu var. Ama bunlara rağmen akıcılık oranının iyi olduğunu düşünüyorum.

Telefonda çok oyun oynayan biri değilim. Tek denediğim oyun Pubg Mobil oldu. Pubg Mobil'de 60fps desteklemiyor. 45fps oynamak zorundasın ve oyunun görüntü kalitesi çok kötüydü. Ama günlük kullanım uygulamalarını çok rahat kullanabiliyorum. Hem depolama hem de RAM olarak üzmez.

Kamerayı sormamışsın ama söylemek gerekirse kalitesi çok iyi. Hem resim kalitesi iyi hem de 60fps video çekebiliyor
Nasıl 45 FPS alıyor

120 hz olduğundan 120 Fps alması gerekmiyormu

Redmi alma gerekirse butceyi arttirip ikinci el saglam ios al ama bu xiaomi denen illetten uzak dur
İkinci el sıkıntı yaratmazmı?
Birde bütçe olarak daha fazla vermek gerekir Apple için.
İkinci el Apple almak yerine bence Xiaomi almak daha mantıklı olunur.Redmi konusunda haklısınız bence bütçe artırıp düz Xiaomi alınabilir.

Nasıl 45 FPS alıyor

Birde bu 45 FPS akıcı moddaki fpsmi bilgisi olan yazabilirmi?
Ayarlardan telefon ekran hz'ni 120 hz ayarlamayı denediniz mi?

Nasıl 45 FPS alıyor

Birde bu 45 FPS akıcı moddaki fpsmi bilgisi olan yazabilirmi?
Ayarlardan telefon ekran hz'ni 120 hz ayarlamayı denediniz mi?
Bu oyunda işler öyle işlemiyor. Ayarlarında kare hızı seçme yerine maksimum "Aşırı Yüksek" seçeneği gözüküyor. Buda 45 FPS denk. Telefonu 120hz alsan bile oyun sana 45 FPS verecektir.

Bildiğim kadarıyla pubg de bazı cihazlara 120 FPS desteği gelmişti en azından 90 FPS alabilmesini beklerdim.İşlemcisinin gücünü tam bilmiyorum ama akıcı mod gibi düşük bir kalitede 90 FPS vermeliydi bence.

Belki de pubg'nin cihaza destek vermemesiyle alakalı olabilir başka oyunlarda kaç FPS alıyor bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla PUBG de bazı cihazlara 120 FPS desteği gelmişti en azından 90 FPS alabilmesini beklerdim. İşlemcisinin gücünü tam bilmiyorum ama akıcı mod gibi düşük bir kalitede 90 FPS vermeliydi bence.

Belki de PUBG'nin cihaza destek vermemesiyle alakalı olabilir başka oyunlarda kaç FPS alıyor bilginiz var mı?

PUBG'de FPS sınırını kaldırırsanız 90-120 verir diye düşünüyorum ama ara sıra anlık FPS düşüşleri olabilir. 120 FPS desteği olanlar amiral gemiler, bu fiyat segmentinde 60 FPS üstü desteği olan cihaz bulamazsınız.

Bildiğim kadarıyla pubg de bazı cihazlara 120 FPS desteği gelmişti en azından 90 FPS alabilmesini beklerdim.İşlemcisinin gücünü tam bilmiyorum ama akıcı mod gibi düşük bir kalitede 90 FPS vermeliydi bence.

Belki de pubg'nin cihaza destek vermemesiyle alakalı olabilir başka oyunlarda kaç FPS alıyor bilginiz var mı?
Malesef hayal kırıklığı oldu. En azından 60 FPS almasını bekliyordum. Neyse ki telefondan oyun oynayan biri değilim. Dosya eklentileri ile 120 FPS yapma olanağı olsa da ban riski var. Bu yüzden gerek yok. En iyisi daha iyi bir telefon bulmak.

Malesef hayal kırıklığı oldu. En azından 60 FPS almasını bekliyordum. Neyse ki telefondan oyun oynayan biri değilim. Dosya eklentileri ile 120 FPS yapma olanağı olsa da ban riski var. Bu yüzden gerek yok. En iyisi daha iyi bir telefon bulmak.
Dosya eklentisi olmadan da yapılıyor, ban riski yok. Zaten dosya eklentili olandan ban yiyeni de en son yıllar önce gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı