Samed YGZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 457 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:48 #21 ReProof dedi: Bir teknik servis işleri yapan dükkana gidip yetkili hesap ile bootloader kilit açtırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bootloader kilidi açmadan orijinal ROM yükleyebiliyorum sanırsam.
ReProof dedi: Bir teknik servis işleri yapan dükkana gidip yetkili hesap ile bootloader kilit açtırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bootloader kilidi açmadan orijinal ROM yükleyebiliyorum sanırsam.
DorDeorz Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:26 #22 Samed YGZ dedi: Hocam bootloader kilidi açmadan orijinal ROM yükleyebiliyorum sanırsam. Genişletmek için tıkla... Hayır yapamazsınız bootloader kilidinin açık olması lazım telefonu kapatın açınca açılırken orta üst tarafta açık kilit işareti var mı? Kontrol edin varsa bootloader kilidi açıktır.
Samed YGZ dedi: Hocam bootloader kilidi açmadan orijinal ROM yükleyebiliyorum sanırsam. Genişletmek için tıkla... Hayır yapamazsınız bootloader kilidinin açık olması lazım telefonu kapatın açınca açılırken orta üst tarafta açık kilit işareti var mı? Kontrol edin varsa bootloader kilidi açıktır.