Redmi Note 13 Pro HyperOS gelmedi

Emredemo

Hectopat
Daha fazla  
Annannem ile dedem benimkiyle aynı telefonu aldı onlarda HyperOS var ama bende yok. Bu arada sürümün sonu xm ile bitiyor.

Bende Pro olmayan modeli var. Bana bir süre önce geldi.

Tam tarih hatırlamıyorum ama mayıs ayı içerisinde geldi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-13-14-46-12-559_com.android.settings-edit.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 91
Mayıs 14 müydü ne aldım birkaç gün sonra geldi bana yurt içi cihazı bende

Her modelin dağıtımı sıra sıra oluyor. Elbet gelecektir ama gecikmiş, üstelik en yeni Redmi modeli.

Annannem ile dedem benimkiyle aynı telefonu aldı onlarda HyperOS var ama bende yok. Bu arada sürümün sonu xm ile bitiyor.
Bazı cihazlara geç gelebiliyor veya güncellemeler buga gire biliyor Xiaomide.Çok istiyorsanız güncelleme dosyasını indirip manuel olarak dosyayı seçip kura bilirsiniz ayarlardan.

merhaba arkadaşlar birşey soracağım benim redmi note 13 pro 512/12 bazen çok şarj yiyor bazen normal yiyor şarjı sizde de oluyor mu bu?

Arkadaşlar baktım Android 14 yok benim cihazda nasıl yüklerim bir fikri olan var mi?

Merhaba arkadaşlar bir şey soracağım benim Redmi Note 13 Pro 512/12 bazen çok şarj yiyor bazen normal yiyor şarjı sizde de oluyor mu bu?

Bende çok oyun oynayınca öyle oluyor

merhaba arkadaşlar birşey soracağım benim redmi note 13 pro 512/12 bazen çok şarj yiyor bazen normal yiyor şarjı sizde de oluyor mu bu?
Kullanım senaryolarına göre değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…