Merhaba. Yaklaşık 1 sene önce yurt dışı Redmi Note 13 Pro Plus modelini satın aldım. İnternette araştırma yaptığımda cihaza genel olarak HyperOS 2.0 geldiğini görüyorum. İnternette ne yaptıysam bir türlü güncelleme almıyorum. Bölgeyi Fas, Mısır, ABD yapıyorum değişen bir şey yok, Beta test dediler onu da yaptım güncelleme yine yok. Cihazda şu an 1.0.1.0.UNOMIXM sürümü mevcut. Pek anladığım işler değil ancak yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba. Yaklaşık 1 sene önce yurt dışı Redmi Note 13 Pro Plus modelini satın aldım. İnternette araştırma yaptığımda cihaza genel olarak HyperOS 2.0 geldiğini görüyorum. İnternette ne yaptıysam bir türlü güncelleme almıyorum. Bölgeyi Fas, mısır, ABD yapıyorum değişen bir şey yok, beta test dediler onu da yaptım güncelleme yine yok. Cihazda şu an 1.0.1.0.unomıxm sürümü mevcut. Pek anladığım işler değil ancak yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba. Yaklaşık 1 sene önce yurt dışı Redmi Note 13 Pro Plus modelini satın aldım. İnternette araştırma yaptığımda cihaza genel olarak HyperOS 2.0 geldiğini görüyorum. İnternette ne yaptıysam bir türlü güncelleme almıyorum. Bölgeyi Fas, mısır, ABD yapıyorum değişen bir şey yok, beta test dediler onu da yaptım güncelleme yine yok. Cihazda şu an 1.0.1.0.unomıxm sürümü mevcut. Pek anladığım işler değil ancak yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ekstra yapmamız gereken herhangi birşey yok o zaman anladığım kadarıyla. İnternette gördüğüm kadarıyla bölge vs değiştirenlerin çoğunluğu almış güncellemeyi. Bu sebeple sormak istedim. Teşekkür ederim
Ekstra yapmamız gereken herhangi bir şey yok o zaman anladığım kadarıyla. İnternette gördüğüm kadarıyla bölge vs değiştirenlerin çoğunluğu almış güncellemeyi. Bu sebeple sormak istedim. Teşekkür ederim.
Fake ROM var. Güncelleme kapalı. Cihazın arkasında kapağa işlenmiş CE logosu yoksa ÇİN cihazıdır. Güncelleme yöntemleri var ama güncellersen modem ister, ya da Hint romu kurman gerekir (NFC, eSIM çalımaz). Cihaz global ise de güncellemek için Mi PC Suite ile veya firmware isim değiştirme yöntemi ile güncelleyebilirsin.