Redmi Note 13 Pro Plus 41 derece normal midir?

Karas61

Centipat
Daha fazla  
Yakın zamanda Redmi Note 13 Pro Plus aldım telefon elimde biraz sıcak gelmeye başladı merak ettim AIDA 64 uygulamasıyla baktım oyun oynarken 40, 41 YouTube'da video izlerken 35, 36 derecelerde. Arkadaşımın Samsung A32'siyle YouTube'da video testi yaptım onunki 34 benimki 37 derece çıktı aradaki bu sıcaklık farkı işlemci vs. farklılıkları nedeniyle normal midir onu sormak istedim. Telefon yeni olunca insan şüphe duyuyor

Not: Trabzon'da yaşıyorum oda sıcaklığı 28-30 derece nem çok fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda Redmi Note 13 Pro Plus aldım telefon elimde biraz sıcak gelmeye başladı merak ettim AIDA 64 uygulamasıyla baktım oyun oynarken 40, 41 YouTube'da video izlerken 35, 36 derecelerde. Arkadaşımın Samsung A32'siyle YouTube'da video testi yaptım onunki 34 benimki 37 derece çıktı aradaki bu sıcaklık farkı işlemci vs. farklılıkları nedeniyle normal midir onu sormak istedim. Telefon yeni olunca insan şüphe duyuyor.

Not: Trabzon'da yaşıyorum oda sıcaklığı 28-30 derece nem çok fazla.

Yaz mevsimlerinde bu sıcaklıklar normal hocam sorun yok her telefonun soğutma sistemi aynı değil o yüzden aynı işlemleri yaparken sıcaklığın farklı olması normal.

Yaz mevsimlerinde bu sıcaklıklar normal hocam sorun yok her telefonun soğutma sistemi aynı değil o yüzden aynı işlemleri yaparken sıcaklığın farklı olması normal.
Bende öyle düşünüyorum ama telefon yeni olunca insanın içine bir kurt düşüyor. Sağolun

Dostum ilk açtığında ekstra bir sıcaklık fazlalığı hissetmiş miydin ilk kullanım için?

İlk kullanım için şarjda iken bu değerler normal mi ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-17-14-51-41-971_com.cpuid.cpu_z.jpg
    Screenshot_2024-07-17-14-51-41-971_com.cpuid.cpu_z.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 76
Dostum ilk açtığında ekstra bir sıcaklık fazlalığı hissetmiş miydin ilk kullanım için?

Telefon elime biraz sıcak gelmişti ama çok fazla değildi

Şarjdaki değerlerine bakmadım ama şarjda ısınması sanırım normal, sende de Note 13 Pro Plus mı var. Eğer aynı telefonsa ikimizde de sıkıntı yok demek çünkü ikisi de aynı telefon varsa fabrika çıkışı biraz fazla ısınıyor demek sıkıntı yok

Bende Note 12 Pro var da 2 saat önce aldım. Garanti belgesi filan da yollamamışlar şarj filan da olmuyor düzgün sıkıntı var gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı