Çözüldü Redmi Note 13 Pro Plus 5G kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

roseheart032

Decapat
Katılım
30 Haziran 2023
Mesajlar
113
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar, telefonum Redmi Note 13 Pro Plus 5G. Telefonda bir akıcılık yok, Hepsiburada ve ChatGPT gibi uygulamalarda da bayağı kasıyor. Bir çözüm öneriniz var mı? İki kez formatladım geçmedi. Telefonun işlemcisi mi kötü anlayamadım. Cihazım yurt içi.
 
eyw hocam değiştiricem zaten 1 ay sonra
 

Hocam bunu yapınca telefonu 5G'ye geçirmek lazım. Ben LTE öncelikli kullanıyordum. Bu daha fazla pil yemez mi, yanlış mı düşünüyorum. Bir deneyeyim hocam, döneceğim size birazdan tekrar.
 
Hocam bunu yapınca telefonu 5G'ye geçirmek lazım. Ben LTE öncelikli kullanıyordum. Bu daha fazla pil yemez mi, yanlış mı düşünüyorum. Bir deneyeyim hocam, döneceğim size birazdan tekrar.
Pilden biraz feragat edin ama işlemciden etmeyin bence .Sıcaklık ayarınız serin olarak kayıtlı, onuda normal yapabilirmisiniz? Bendeki gibi . Bu ayarda önemli .
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2025-04-21-21-18-35-522_com.miui.securitycenter.png
    96,6 KB · Görüntüleme: 77
Pilden biraz feragat edin ama işlemciden etmeyin bence. Sıcaklık ayarınız serin olarak kayıtlı, onu da normal yapabilir misiniz? Bendeki gibi. Bu ayarda önemli.

Hocam onu seçtirmiyor ama telefonu dediklerinizi yapıp yeniden başlattım. Normal yazıyor şu an.
 
Hocam onu seçtirmiyor ama telefonu dediklerinizi yapıp yeniden başlattım. Normal yazıyor şu an.

O zaman otomatik, anlık gösteriyor. Şu anda var mı kasma. Bunun dışında ugulamalar telefona kasacak kadar yük bindirmiyor. İşlemciniz fazlasıyla yeterli. Bunun dışında virüs belki olabilir.
Format atmışsınız. Formattan kastınız telefonu sıfırlamaksa bu her virüsü silmiyor. Üzerinize alınmayın bazıları için sıfırlamak format sayılıyor.
 

Hocam zamanında Gmail ile her uygulamaya Google'la giriş yap yapıyordum. Ondan bir virüs var mı diye düşündüm. Gmail'i kontrol ediyorum, olumsuz bir şey yok gibi. Uygulama erişimlerini de kaldırdım. Onun dışında telefonu çok yoğun da kullanmıyorum. Şu anda da hantallık devam ediyor gibi hocam. ESET ile tarattım bir şey çıkmadı ama bilemiyorum.
 

Son olarak animasyonları kaldır seçeneğini aktif edebilir misiniz?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2025-04-21-22-04-13-307_com.android.settings-edit.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…