Dostlar, telefonum Redmi Note 13 Pro Plus 5G. Telefonda bir akıcılık yok, Hepsiburada ve ChatGPT gibi uygulamalarda da bayağı kasıyor. Bir çözüm öneriniz var mı? İki kez formatladım geçmedi. Telefonun işlemcisi mi kötü anlayamadım. Cihazım yurt içi.
Dediğiniz şekilde bulaşması çok zor. Uygulama ya da farklı site kaynaklı bulaşabilir. Google üzerinden girişi bende çok yaptım. Animasyonlar bende kapalıydı, HyperOS güncelleme sonrası aktif olarak görmüş ve kapatmıştım. Belki ondan olabilir diye düşündüm. Şu anda kasma yoksa animasyon ayarındandır.
Dediğiniz şekilde bulaşması çok zor. Uygulama ya da farklı site kaynaklı bulaşabilir. Google üzerinden girişi bende çok yaptım. Animasyonlar bende kapalıydı, HyperOS güncelleme sonrası aktif olarak görmüş ve kapatmıştım. Belki ondan olabilir diye düşündüm. Şu anda kasma yoksa animasyon ayarındandır.
Konu biraz hortlamış olacak, animasyonları tekrar aktifleştirip resimde paylaştığım animasyon hızını, hızlı yapıp bir kez daha kontrol eder misiniz? Yaptıktan sonra 2,3 dakika kontrol edin . Bir fark görmez iseniz eski ayara alabilirsiniz.
Konu biraz hortlamış olacak, animasyonları tekrar aktifleştirip resimde paylaştığım animasyon hızını, hızlı yapıp bir kez daha kontrol eder misiniz? Yaptıktan sonra 2,3 dakika kontrol edin. Bir fark görmez iseniz eski ayara alabilirsiniz.
Şarj konusunda çok fazla fark olacağını sanmam. Ama telefona göre değişebilir. Şarj süresini en çok etkileyen parlaklık şahsi düşüncem. Telefon Hz seviyesinin animasyon hızına yetişebilmesi gerekli. Şu an çözüldü muhtemelen doğru mudur?
Şarj konusunda çok fazla fark olacağını sanmam. Ama telefona göre değişebilir. Şarj süresini en çok etkileyen parlaklık şahsi düşüncem. Telefon Hz seviyesinin animasyon hızına yetişebilmesi gerekli. Şu an çözüldü muhtemelen doğru mudur?