necipfaziıl Femtopat Katılım 13 Mayıs 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #11 fiqt dedi: Ne kadara alacaksın iPhone 11i? Genişletmek için tıkla... ya babamın telefon ihtiyacı var annemde telefonunu deiştircek kendisi 14 pro max alcak banada onun 11 ni verkmek istiyolar benim telefonumda yeni ve güçlü olduğu için babam istiyo adamda haklı olarak masrafa girmek istemiyo ahlatt.r dedi: İkinci el ise problem olmaz neden olsun? Şahsen benim açımdan sıfır iPhone 11 alınmaz. Kullanması çok daha keyif ve performans sağlayacaktır size. Genişletmek için tıkla... annemin telefonunu alcam yani para vermiyeceğim
fiqt dedi: Ne kadara alacaksın iPhone 11i? Genişletmek için tıkla... ya babamın telefon ihtiyacı var annemde telefonunu deiştircek kendisi 14 pro max alcak banada onun 11 ni verkmek istiyolar benim telefonumda yeni ve güçlü olduğu için babam istiyo adamda haklı olarak masrafa girmek istemiyo ahlatt.r dedi: İkinci el ise problem olmaz neden olsun? Şahsen benim açımdan sıfır iPhone 11 alınmaz. Kullanması çok daha keyif ve performans sağlayacaktır size. Genişletmek için tıkla... annemin telefonunu alcam yani para vermiyeceğim