Custom ROM Redmi Note 13 Pro Plus Elite ROM nasıldır?

Atakan_1

Hectopat
Şu anda EU ROM kullanıyorum paralı olanı. Bu ROM iyi midir ilk defa gördüm çok video yok hakkında kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

Öğrenince bana da haber verirmisn.

Az önce kurdum hiçbir olayı yok sadece bildirim sayısının kaç olacağını ayarlayabliyorsun. Her şeyi kişiselleştirebildiğin versiyon paralıymış 10 dolar zaten site de hiç güvenlir durmuyor.
EU ROM kur bunun yerine hiç uğraşma zaten ilk denediğimde brick oldu telefon nedense ikincide düzeldi.

Az önce kurdum hiçbir olayı yok sadece bildirim sayısının kaç olacağını ayarlayabliyorsun. Her şeyi kişiselleştirebildiğin versiyon paralıymış 10 dolar zaten site de hiç güvenlir durmuyor.
EU ROM kur bunun yerine hiç uğraşma zaten ilk denediğimde brick oldu telefon nedense ikincide düzeldi.

EU ROM nasıl? Stabil mi? Rica etsem ROM dosyasını atar mısınız?

EU ROM nasıl? Stabil mi? Rica etsem ROM dosyasını atar mısınız?

Orijinal ROM'lara göre bayağı stabil. xiaomi.eu_ZIRCON_OS1.0.5.0.UNOCNXM_14.zip link bu normalde paralı bir ROM birisi satın alıp paylaşmış başka bir forumda. Forum ismi vermek yasaktır diye bunu attım. 1.0.5.0 sürümü bu linkte 1.0.9.0 çıkmış en son fakat onu kullanmak için para ödemeniz gerekiyor 12 dolar.

Ayrıca Advanced textures da var ROM'da.
Telefonunuz redmi note 13 pro plus ise bunu kurun değil ise başka rom kurmanız lazım

Son düzenleme:
Orijinal ROM'lara göre bayağı stabil. xiaomi.eu_ZIRCON_OS1.0.5.0.UNOCNXM_14.zip link bu normalde paralı bir ROM birisi satın alıp paylaşmış başka bir forumda. Forum ismi vermek yasaktır diye bunu attım. 1.0.5.0 sürümü bu linkte 1.0.9.0 çıkmış en son fakat onu kullanmak için para ödemeniz gerekiyor 12 dolar.

Ayrıca Advanced textures da var ROM'da.
Telefonunuz Redmi Note 13 Pro Plus ise bunu kurun değil ise başka ROM kurmanız lazım.

5G modeli. Peki Rus ROM'unu test ettin mi? Normalde bu ROM'u kursan otomatik bir şekilde yeni ROM geldiğinde uyarmaz mı? Advanced textures stabil mi?

5G modeli. Peki Rus ROM'unu test ettin mi? Normalde bu ROM'u kursan otomatik bir şekilde yeni ROM geldiğinde uyarmaz mı?

Yok yeni güncelleme geldiğinde güncellemiyor maalesef Fastboot'tan güncellemek gerekiyor parasını verip. Rus ROM'unu da denedim bir olayı yok yani Yandex falan var Google yerine kurmanın bir anlamı yok. Yakın zamanda Hyper OS 2.0 çıkacak cihaza onu bekleyin isterseniz.

Yok yeni güncelleme geldiğinde güncellemiyor maalesef Fastboot'tan güncellemek gerekiyor parasını verip. Rus ROM'unu da denedim bir olayı yok yani Yandex falan var Google yerine kurmanın bir anlamı yok. Yakın zamanda Hyper OS 2.0 çıkacak cihaza onu bekleyin isterseniz.

Ama Google telefon ve SMS hiç sevmiyorum. Google uygulamaları yok mu?

Ama Google telefon ve SMS hiç sevmiyorum. Google uygulamaları yok mu?

Önceden kurmuştum Rus ROM'unu tam hatırlamıyorum. Sanırım Xiaomi'nin kendi uygulamaları vardı. Ama bence Rus ROM'u kurmayın. Şu an Hindistan ROM'u kullanıyorum en ileri sürüm onda vardı çünkü. Google arama mesajlaşma yok Xiaomi'nin kendi uygulamaları var. Root'lu kullanıyorum.

Önceden kurmuştum Rus ROM'unu tam hatırlamıyorum. Sanırım Xiaomi'nin kendi uygulamaları vardı. Ama bence Rus ROM'u kurmayın. Şu an Hindistan ROM'u kullanıyorum en ileri sürüm onda vardı çünkü. Google arama mesajlaşma yok Xiaomi'nin kendi uygulamaları var. Root'lu kullanıyorum.

Peki benim telefonum IMEI etiketinde Çince yazılar var. Etikette modeli C harfi ile bitmiş ama telefonda model g ile bitmiş. Bir de fakr ROM olup olmadığına nasıl anlarım? Hindistan ROM'u dediklerine göre animasyonlar olsun uygulamalar olsun stabil değil denildi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı