patlıcan567 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 1.407 Çözümler 4 7 Ağustos 2024 #11 GucukBey dedi: Eğer çerçevesi sorun olmazsa S23 FE hem kamerası hem ekranı hem de işlemci performansı muhteşemdir. Üstelik yazılımı dolaylı uzun kullanıma uygun. Genişletmek için tıkla... Performans mühteşemdir olmazda güzel performans var denilebilir.
GucukBey dedi: Eğer çerçevesi sorun olmazsa S23 FE hem kamerası hem ekranı hem de işlemci performansı muhteşemdir. Üstelik yazılımı dolaylı uzun kullanıma uygun. Genişletmek için tıkla... Performans mühteşemdir olmazda güzel performans var denilebilir.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #12 patlıcan567 dedi: Performans mühteşemdir olmazda güzel performans var denilebilir. Genişletmek için tıkla... Genel olarak telefon için muhteşem dedim. Nokta koymayı unuttum. Yine de bu fiyat bandındaki en iyi cihaz denebilir.
patlıcan567 dedi: Performans mühteşemdir olmazda güzel performans var denilebilir. Genişletmek için tıkla... Genel olarak telefon için muhteşem dedim. Nokta koymayı unuttum. Yine de bu fiyat bandındaki en iyi cihaz denebilir.