Redmi Note 13 Pro Plus stock ROM nasıl optimize edilir?

Çin'den sonra en optimize ROM Rus ROM'u. Peki şu uygulama animasyonları var. Onlar nasıl oluyor. Uygulamadan çıktığında simge hareketleniyor ben öyle küçük detaylara bayılıyorum. @estefani @Atakan_1

67 watt ile şarj ediyorum. By siwix diye bir marka. Telefoncu verdi. Yani sadece telefon kılıf ekran koruyucu bir de şarj aleti ile 15.000 TL'ye aldım. Kazıklandım gibi hissediyorum. Adam geliş fiyatı ile verdi.

Çin'den sonra en optimize ROM Rus ROM'u. Peki şu uygulama animasyonları var. Onlar nasıl oluyor. Uygulamadan çıktığında simge hareketleniyor ben öyle küçük detaylara bayılıyorum. @estefani @Atakan_1

ROM'u düz kurunca o hareketlenme gelmiyor ama şu attığım HyperOS Launcher modülü onu ekliyor launchera. Eu romda da var o özellik

67 watt ile şarj ediyorum. By siwix diye bir marka. Telefoncu verdi. Yani sadece telefon kılıf ekran koruyucu bir de şarj aleti ile 15.000 TL'ye aldım. Kazıklandım gibi hissediyorum. Adam geliş fiyatı ile verdi.
Yurtdışı 11K aldım ben de 6 ay önce

ROM'u düz kurunca o hareketlenme gelmiyor ama şu attığım HyperOS Launcher modülü onu ekliyor launchera. EU ROM'da da var o özellik.

Yurt dışı 11k aldım ben de 6 ay önce.

Şimdi ben kazıklandım mı? Rus ROM'u kuracağım. Google servisleri var değil mi? Şu güncelleme ile root gider mi? Direnç değişimiyle. Tam emin olmak için soruyorum. Kusura bakmayın.@Atakan_1 @estefani

Şimdi ben kazıklandım mı? Rus ROM'u kuracağım. Google servisleri var değil mi? Şu güncelleme ile root gider mi? Direnç değişimiyle. Tam emin olmak için soruyorum. Kusura bakmayın.@atakan_1 @estefani

Yani çok değil biraz pahalı vermiş olabilir ama o kadar değil. Ben de kazıklanmış olabilirim biraz Sahibinden'de 9kya satanlar falan vardı sıfırını güvenilir midir bilmiyorum artık. Root gider yüksek ihtimal ben root varken güncelleme yapmadım hiç güncelleme gelirse söylerim bu konudan.

Eğer daha iyi bir deneyim ve akıcılık isterseniz Çin ROM+root kurun rahatınıza bakın root ile multilang modülü kurun öyle bir derdinizde kalmaz.

Eğer daha iyi bir deneyim ve akıcılık isterseniz Çin ROM+root kurun rahatınıza bakın root ile multilang modülü kurun öyle bir derdinizde kalmaz.

Bildirim geç gelme sorunu var dediler. Anlamadım gitti. Pişman oldum aldım ya. Her şeyi ile beğendim ama şu güncelleme telefonun Aura'sını gözümde düşürüyor. Ablam fotoğraf kalitesini iPhone 12 ile karşılaştırdı. Telefonu benden almak istiyor. Neyse şu Çin ROM'u hataları varsa bilgi almak istiyorum? @Atakan_1 @Mİ10.hype

Pek hata yok aslında telefon İngilizce dediğim gibi onu root ile Türkçe yapman yetiyor eğer çok istiyorsa.

Pek hata yok aslında telefon İngilizce dediğim gibi onu root ile Türkçe yapman yetiyor eğer çok istiyorsa.

Peki mesela Çin romundaki kamerada ile global ROM'daki kamerada farklar var mı? Şu multilang modu tüm uygulamaları türkçeleştiriyor değil mi? Yabi bildirim geç gelme durumu şu anki global ROM'da da var benim kullandığım. Sence değer mi Çin ROM'una geçmeye. Yeni duvar kzğitları falan var mı? Kusura bakma çok soru sordum. Madem Xiaomi'ye geçtik detaylı öğrenmek istiyorum. @Mİ10.hype

Bildirim geç gelmeme sorunun çözümü var. MIUI powerkeeper uygulamasını silince düzeliyor ama ben yapmadım pil ömrü azalmasın diye. Kamerada da dynamic shots (iphonede de var) özelliği var extradan diğer özellikler çok önemli değil. Ben olsam bu telefondan iPhone 12'ye geçerdim. iPhone hem kamera hem işlemci olarak daha iyidir yüksek ihtimal. 60 Hz'ye de 1 haftaya alışırsınız. Multilang modülü her şeyi Türkçe yapıyor evet globalden farkı olmuyor. Bir tek ana sayfada widget sayfası ve get apps türkçe olmuyor onun da ayrı bir çözümü vardır yüksek ihtimal. Ben Çin ROM'una bayağı alıştım akıcılığına global çok kasıyormuş gibi geliyor bence değer geçmeye. Duvar kâğıtları da aynı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki launcheri kurdum ben bide ekstradan. Animasyonlar iphone kadar akıcı oluyor. Uygulamaya tıkladığın gibi açılıyor bekleme yapmıyor hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…