Redmi Note 13 Pro Plus telefon denize girdi

Efe Can Aktürk

Hectopat
Daha fazla  
1 ay kadar oluyor Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus telefonum denize girdi çıktığında çalışıyordu hala çalışıyor internetten baktığımda da suya dayanıklı oldugu yazıyordu fakat tuzlu suya girdiği icin telefoncuya götürüp içine baktırsam mı diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

Hocam üstünden 1 ay geçmiş zaten. Telefon düzgünse, ısınma sorunu falan yoksa sorun da yoktur.

Usta Deniz suyu yine oksitlenme yapabilir sarj soketinde falan sikinti var mi? Bir kontrol etmeniz iyi olur

Usta Deniz suyu yine oksitlenme yapabilir sarj soketinde falan sikinti var mi? Bir kontrol etmeniz iyi olur
Sarj soketinde bi sorun goremedim oksitlenme veya şarj almama gibi

Cihaz IPX8 sertifikasına sahip yani 1.5 metre suda 30 dakika boyunca çalışabilir ancak deniz gibi yerlerde tehlikeli. Bir sorun yoksa su geçirmemiştir.
Bi telefoncuya açtırsam arkasını bi problem olur mu

Sarj soketinde bi sorun goremedim oksitlenme veya şarj almama gibi

Bi telefoncuya açtırsam arkasını bi problem olur mu
Hayır açtırmana gerek yok. Cihaz sertifikalı zaten. Yaşadığın bir sorun yoksa da gerek yok kesinlikle. Cihazı açtırırsan su korumasını kaybedebilir tamamen.

Hayır açtırmana gerek yok. Cihaz sertifikalı zaten. Yaşadığın bir sorun yoksa da gerek yok kesinlikle. Cihazı açtırırsan su korumasını kaybedebilir tamamen.
Evet acmaniz halinde o ozellik godebiliyor saglamsa dokunmanizin bir manasi yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…