Yaklaşık 6 gün önce Redmi Note 13 Pro 4G satın aldım. Fakat şarjı çok hızlı bitmeye başladı. Örneğin; şarjı 93 idi 1,5 saatte %70'e düştü fakat şarjın 2 günü çıkaracagını söylüyorlardı. Model yurt dışı.
Yaklaşık 6 gün önce Redmi Note 13 Pro 4G satın aldım. Fakat şarjı çok hızlı bitmeye başladı. Örneğin; şarjı 93 idi 1,5 saatte %70'e düştü fakat şarjın 2 günü çıkaracagını söylüyorlardı. Model yurt dışı.
Androidin kötü yanlarından birisi. Yüklediğin bi şey yaptığın bir değişiklik olumlu olumsuz anlamda etkileri oluyor.
Sorunu tespit edip düzeltilebilir ama garantisi yok. Hep bir sorun her an çıkabilir. Uygulamalar sisteme sistem uygulamalara müdahale edebiliyor.
Böyle söyleyince android kasmaz donmaz sorun yaşatmaz testlerde uçar kaçar diyorlar .
Bende Redmi Note 10 Pro var, ayda 1-2 gün şarjı konu sahibininki gibi çok hızlı biter, onun haricinde şarjı 2 gün dayanıyor. Yazılımı bozuk olduğu için ara sıra öyle bir hata oluyor sanırım, bir sonraki telefonum Samsung ya da Iphone olacak...
Almayın aldırmayın. Xiaomi'nin sadece yazılımı bile bu sürenin kaynağı olabilir. Bu arada 2gün çıkarmaz hayatta, arka planda sürekli çalışan bir uygulama var mı? Telefonlarda ilk alınca az oluyor zamanla oturuyor ekran süresi.