Selam, uzun zamandır telefonumu yenilemeyi düşünüyordum ve yeni telefon arayışındaydım ilk başta Samsung Galaxy S24 FE almayı düşünüyordum ve fiyatı 24 bin TL'ydi ama babamın bir arkadaşı Xiaomi Redmi Note 13 Pro'yu 23 bin TL'ye alabileceğini söylemesi şahsen ben pek anlamayıyorum. En kaliteli hangisiyse onu alacağım zaten arada sadece bin TL fark var.
Selam, uzun zamandır telefonumu yenilemeyi düşünüyordum ve yeni telefon arayışındaydım ilk başta Samsung Galaxy S24 FE almayı düşünüyordum ve fiyatı 24 bin TL'ydi ama babamın bir arkadaşı Xiaomi Redmi Note 13 Pro'yu 23 bin TL'ye alabileceğini söylemesi şahsen ben pek anlamayıyorum. En kaliteli hangisiyse onu alacağım zaten arada sadece bin TL fark var.
Hocam ilk olarak Note 13 Pro'yu nasıl 23 bin TL'ye satıyor? Cihazın sıfır hali zaten 10k. Dediğiniz cihaz Note 13 Pro + olmasın? Ki + olsa bile yine çok kazık, sıfır fiyatının yine üzerinde komik bir şekilde. Her türlü S24FE iki cihazdan da katbekat daha iyi.
Hocam S24 FE'nin adının geçtiği yerde Note 13 Pro bulunamaz bile. S24 FE ile karşılaştırılabilecek bir cihaz bile değil Note 13 Pro. Direkt S24 FE seçin.