Redmi Note 13 Pro vs Xiaomi 13T vs S23

Ömerrrr.r

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz gibi Redmi Note 13 Pro vs Xiaomi 13T vs S23 FE? Benim için önemli olan kamerası ve oyun performansı ve aşırı derecede ısınmaması hangisini tercih etmek daha mantıklı olur? Bütçem 25-27 bin.

Son düzenleme:
S23>13t>note13 Pro.

S23 6.1 inç küçük telefon ona göre. 13T ve Note 13 Pro aynı boyut.

S23 amiral gemisi.

Başlıkta da gördüğünüz gibi Redmi Note 13 Pro vs Xiaomi 13T vs S23? Benim için önemli olan kamerası ve oyun performansı ve aşırı derecede ısınmaması hangisini tercih etmek daha mantıklı olur? Bütçem 25-27 bin.
Kesinlikle S23

Başlıkta da gördüğünüz gibi Redmi Note 13 Pro vs Xiaomi 13T vs S23? Benim için önemli olan kamerası ve oyun performansı ve aşırı derecede ısınmaması hangisini tercih etmek daha mantıklı olur? Bütçem 25-27 bin.

Yıllardır Redmi telefonlar kullandım Redmi 8 Pro 9, 10, 11 Pro, 12 Pro. Ve şunu söyleyebilirimki Redmi telefonlar kesinlikle alınmaz ben yurt dışından ucuza geldiği için aldım ihtiyacımı görsün diye yoksa alınmaz oyun için hele hiç Alınmaz 1 ytıl sonra direk performansı çok düşüyor şu anda pes falan oynatmıyor. 13 Pro'da duırumlar aynı mıdır bilmem ama bence S23 tercih edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı