Çözüldü Redmi Note 13 şarjda aşırı ısınıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Çilekli Süüt

Decapat
Katılım
23 Ağustos 2023
Mesajlar
89
Çözümler
2
1 yıllık cihazım aşırı ısınıyor. Herhangi bir darbe almadı. HyperOS 2 kurulu Redmi Note 13 elde tutarken rahatsız ediyor günlük kullanımda dahi Instagram izlerken bu seviyelere çıkıyor. Aldığımdan beri pil hafif bombeli hissediliyor sanki şiş gibi ama kutudan öyle çıktı. Sizce ne yapmalıyım?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2025-08-10-10-06-48-274_com.finalwire.aida64.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şarjda her telefon ısınır. Ama günlük kullanımda ısınması normal değil. Pilinde bir sorun olabilir. Servise götürmenizi öneririm.
Şarjda her telefon ısınır. Ama günlük kullanımda ısınması normal değil. Pilinde bir sorun olabilir. Servise götürmenizi öneririm.
 
Çözüm

Cihaz her an elinde alev alabilir. Güzel bir şekilde sarıp garantiye yollayın.
 
Şarjda her telefon ısınır. Ama günlük kullanımda ısınması normal değil. Pilinde bir sorun olabilir. Servise götürmenizi öneririm.

Hocam konuşan bağımsız bana da yardımcı olur musunuz bugün telefon güneş altında kalmıştı biraz ve kısa süreliğine video da flaı açmaya çalılırken aşırı ısındğından flaşı kullanamazssınız dedi ve sonra geçti bu durum normal mi acaba şu an telefon şarjda sıcaklıklar alttaki fotoğrafta sizce soğutma sisteminde sıkıntı var mıdır? Sıcaklık değerlerini sonradan attım yani akşam şarj anındayken.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2025-08-18-18-59-22-989_com.android.camera-edit.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_2025-08-18-20-44-24-154_com.finalwire.aida64.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 10

Telefonun güneş altında kalınca ısınması gayet normal. Benim telefonumda normal oda sıcaklığında ağır oyunlarda 43 dereceyi bulurken, sosyal medyada gezerken güneş altında 48 dereceyi görüyordu.
Şarjdayken ise oyun oynadıysan çıkabilir o sıcaklara.
 

Ya bir konu açmıştım da bir iki kişi yok ana kartta kısa devre olabilir termal pedler kaymış olabilir vs. dedi aklıma takıldı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…