Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #11 Akifz dedi: Özellik Olarak daha iyisi yok ondan Ama yıl olmuş 2024 damla çentik ekran kasa oranı arkası plastik malzeme kalitesi kötü kronik sorunları var diyolar video izledim Genişletmek için tıkla... Hocam alacagin xiaomiden hayir gelmez bu parada. Yazılımı cok kotulesiyor kullandikca. Kaçak alirsan tadindan yenmez
Akifz dedi: Özellik Olarak daha iyisi yok ondan Ama yıl olmuş 2024 damla çentik ekran kasa oranı arkası plastik malzeme kalitesi kötü kronik sorunları var diyolar video izledim Genişletmek için tıkla... Hocam alacagin xiaomiden hayir gelmez bu parada. Yazılımı cok kotulesiyor kullandikca. Kaçak alirsan tadindan yenmez
Akifz Femtopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #12 Abdullah7 dedi: Hocam alacagin xiaomiden hayir gelmez bu parada. Yazılımı cok kotulesiyor kullandikca. Kaçak alirsan tadindan yenmez Genişletmek için tıkla... kaçak alamam vergi indirimi olmaz
Abdullah7 dedi: Hocam alacagin xiaomiden hayir gelmez bu parada. Yazılımı cok kotulesiyor kullandikca. Kaçak alirsan tadindan yenmez Genişletmek için tıkla... kaçak alamam vergi indirimi olmaz
SCREVV21 Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #13 Akifz dedi: kaçak alamam vergi indirimi olmaz Genişletmek için tıkla... Zaten direkt vergi indirimli onlar
Akifz dedi: kaçak alamam vergi indirimi olmaz Genişletmek için tıkla... Zaten direkt vergi indirimli onlar
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.113 Çözümler 6 2 Eylül 2024 #14 M34 dışı fiyat performans cihaz yok. Bu bütçede en iyi cihaz.
Akifz Femtopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #15 ozguven_askim dedi: M34 dışı fiyat performans cihaz yok. Bu bütçede en iyi cihaz. Genişletmek için tıkla... dış görünüşü önemli çok kalın ağır telefon oyun oynamıyorum günlük işler dizi film instagram o kadar
ozguven_askim dedi: M34 dışı fiyat performans cihaz yok. Bu bütçede en iyi cihaz. Genişletmek için tıkla... dış görünüşü önemli çok kalın ağır telefon oyun oynamıyorum günlük işler dizi film instagram o kadar