Redmi Note 13 vs iPhone 11

yavuXlkn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel İ5 12400F Asus Dual RTX 4060 500 GB M2 SSD GSKİLL 16 GB 3200MHZ RAM
Meslek
Öğrenci
Merhaba, ben yeni bir telefon alacağım bana iki tane seçenek sunuldu. Ya iPhone 11 alacağım ya da Xiaomi Redmi Note 13 alacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Telefonu günlük sosyal medya kullanımı ve arada sırada oyun oynamak için ve kamerası için kullanacağım.

Merhaba, ben yeni bir telefon alacağım bana iki tane seçenek sunuldu. Ya iPhone 11 alacağım ya da Xiaomi Redmi Note 13 alacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Telefonu günlük sosyal medya kullanımı ve arada sırada oyun oynamak için ve kamerası için kullanacağım.

iPhone 11 alınmaz kaç yıllık cihaz Note 13 alın geçin.

Note 13 alın iPhone 11 ilk çıktığı zaman bile alınmazdı ekranı LCD ve 60 hz renk canlılığı sıfır sırf iPhone diye popüler oldu sizi yanıltmasın

Tamamdır teşekkür ederim.

Note 13 re sanırım 120hz oled ekran var. O yüzden renkler daha akıcı ve canlıdır. Bunun yanında şarj performası da iphone dan daha iyidir. Kamera konusunda pek fikrim yok ama bence kötü değildir. Ben olsam note 13 alırdım kesinlikle

Technopat Haberler

Geri
Yukarı