Redmi Note 13 vs POCO X6 Pro

Bütçe
19000

POCO X6 Pro gelen güncellemelerle stabilitesi artan cihazlardan biri, gelen 1.0.17.0 güncellemesi ile stabilitesi arttı ve buglar fixlendi, cihazın kas gücü de cabası. Bence fiyatına göre çok iyi bir cihaz, aynı şekilde fiyat segmentine kıyasla ekranı da çok iyi, 10 bit + 2 bit FRC renk derinliği sunuyor.

POCO X3 Pro ise kronik sorunlu bir cihaz, güncelleme desteği zaten kesildi. PixelExperience ROM'u ise çok fazla pil sömüren bir ROM bana kalırsa.

O konuda hakkını yemem X6 Pro ekranı güzel telefondu özellikle kamerasından memnundum. Ama çok bug yaşadığımdan bıkkınlık gelmişti özellikle telefonu yormayan biriyim oyun vs oynamam ona rağmen kasmalar ve buglar yaşayınca canım sıkıldı.

Bende X3 Pro da kronik hiçbir sorun yaşamadım işin garip tarafı sadece stok OS ile kasmalar ve 1 gün pil ömrü sorunum vardı.

Açıkçası telefonun kamerası en kötü özelliği olabilir, gözünüze nasıl iyi geldi anlamadım. Şu an da cihazı kullanıyorsanız bugların fixlendiğini göreceksinizdir. Yavaşlama olacağını da sanmıyorum çünkü cihaz üst seviye amiral gemilerinde kullanılan UFS 4.0 ile geliyor, bu Xiaomi 13T serisinde bile yok.

Ben kamerayı Google AI ile kullanıyordum kamerayı ama güzeldi

Zaten cihazı satıp mi 13 Ultra ya geçtim rahatladım hiçbir derdim yok belki de bendeki X6 Pro kronikliydi bilmiyorum HyperOS 2 updete ile test edemedim.

Ben daha yeni A55 aldim merak ettiğin soru varsa yanitlarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…