Kafanızı karıştırmak istemem ama redmi,xiamo markalı telefonlar yıllandıkça çürümeye başlıyorlar. Aile bireylerimin kullandığı cihazlardır kendisi ağır bir iş yapmamalarına rağmen 1-2 yıl içinde çöplüğe dönüyorlar. Ben olsaydım samsunga yönelirdim.11 bin TL'ye alınır mı sizce? 8/128 olan model.
11 bin TL'ye alınır mı sizce? 8/128 olan model.
Evet ikinci el iPhone'lara bir bakın derim geçen sene mayıs ayında 15 bin tlye iPhone 11 modelini satın aldım. değişensiz pil sağlığı 84dü 1 senedir kullanıyorum beni üzmedi, aldığınız telefoncuya göre değişir sonuçta 2. el alıyorsun2. el olarak güzel telefonlar bulunabileceğini düşünüyorum.
11 bin TL'ye alınır mı sizce? 8/128 olan model.
Bence bütçeyi az daha arttırıp Samsung A35 alın. Hem kötü işletim sisteminden kurtulursunuz hem reklamlardan hem de kötü servisten. Kendim de daha önce kullandım aynı seriden ve gerçekten hızlı yaşlanıyorlar.11 bin TL'ye alınır mı sizce? 8/128 olan model.
Evet ikinci el IPhone'lara bir bakın derim geçen sene mayıs ayında 15 bin TL'ye iPhone 11 modelini satın aldım. Değişensiz pil sağlığı 84dü 1 senedir kullanıyorum beni üzmedi, aldığınız telefoncuya göre değişir sonuçta 2. el alıyorsun.
Bence bütçeyi az daha arttırıp Samsung A35 alın. Hem kötü işletim sisteminden kurtulursunuz hem reklamlardan hem de kötü servisten. Kendim de daha önce kullandım aynı seriden ve gerçekten hızlı yaşlanıyorlar.
Bu bütçede iPhone almanın çok mantıklı olacağını düşünmüyorum.
İkinci el piyasasına çok hakim olmasa da bence de bulunuyorsa A35 A54 A55 gibi telefonların alınması mantıklı olacaktır.
Evet ikinci el IPhone'lara bir bakın derim geçen sene mayıs ayında 15 bin TL'ye iPhone 11 modelini satın aldım. Değişensiz pil sağlığı 84dü 1 senedir kullanıyorum beni üzmedi, aldığınız telefoncuya göre değişir sonuçta 2. el alıyorsun.
2. el ile uğraşmak istemiyorum açıkçası zaten beklentilerim çok yüksek değil şu anki telefonum 32 GB Huawei Y7 2019 yani ne alırsam iyi olacağını düşünüyorum Samsung olarak da A16 düşünüyorum sizce iyi bir seçim mi bu fiyata daha iyi sıfır telefon tavsiyeniz var mı?
Sizin önceki konunuzu görmüştüm. Bütçeniz içinde A25 bulunuyor. Neden onu tercih etmiyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.