Redmi Note 14 Pro 4G kötü mü?

racn918372

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu aralar moralim bozuk. Bana zorla bu telefonu aldiriyorlar. İşlemcisi kötü, pahalı, bir de 1-2 yıla kalmaz yavaşlar. Ne yapmam gerek? Ne yapacağım? Oyun da oynarım da PUBG, Standoff 2. bunlarda iyi iş görür mü MediaTek Helio G100 Ultra?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral aldım 10 bin tl işlemcisi çok ta kötü değilmiş pubg standoff falan oynatıyor miş onları kaldırsın yeter herkes kotulemis ama bu telefon onkadar da kötü değil bence sonuçta g serisi gaming yani

Parayı verdik artık geri dönüş yok
Ee reis o zaman neden konu açtın aldıysan bize sormadan alacaksan, ilgi mi istiyorsun anlamadım?

Kral aldım 10 bin TL işlemcisi çok ta kötü değilmiş PUBG standoff falan oynatıyor miş onları kaldırsın yeter herkes kotulemis ama bu telefon onkadar da kötü değil bence sonuçta g serisi Gaming yani.

Parayı verdik artık geri dönüş yok.

Güzel kandırmışlar seni 2024 yılının giriş seviyesi işlemcisini Gaming olarak satmışlar temsilci prim alacagi telefonu satmış sana.

Güzel kandırmışlar seni 2024 yılının giriş seviyesi işlemcisini Gaming olarak satmışlar temsilci prim alacagi telefonu satmış sana.
Orta seviye giriş değil

Kaçak aldım normalde 20 bin tl

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı