Redmi Note 14 Pro alınır mı?

NicholaiC

Decapat
Daha fazla  
Telefon tanıtıldı 270 dolar. Fiyatı Türkiye'de 20k olur herhalde sizce alınır mı? Özellikleri fena durmuyor açıkçası özellikle bataryası bu fiyat bandında daha dengeli cihaz yoktur sanırım sizce var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi alinmaz, alacaksaniz yd alabilirsiniz.

4 yıldır redmi note 10 pro kullanıyorum hala en ufak kasma yok
Ben note 10 kullandım 2, 2,5 sene sonra hafif kasılmalar başladı, kırılmasa kullanırdım hala. Ama genel olarak redmiler sorunlu optimizasyonları iyi değil.

Almışken pro plus unu öneririm.

1.5 yıl olacak Note 10 Pro uzun süredir kasma var bende. Bence mi serisi alınmalı Mi9t kullanan arkadaşımın telefonu hiç kasmıyor.
Çok enteresan dediğim gibi 4 yıl oldu ve telefonu baya sert kullanıyorum hafıza yıllardır hep full ve kasması yok telefonun biraz da şanslı hissettim ama mesela pubg falan kasıyor o ayrı konu

Çok enteresan dediğim gibi 4 yıl oldu ve telefonu bayağı sert kullanıyorum hafıza yıllardır hep Full ve kasması yok telefonun biraz da şanslı hissettim ama mesela PUBG falan kasıyor o ayrı konu.

Hangi sürümü kullanıyorsunuz bende sert kullanıyorum ama pek dayanmadı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…