Telefon tanıtıldı 270 dolar. Fiyatı Türkiye'de 20k olur herhalde sizce alınır mı? Özellikleri fena durmuyor açıkçası özellikle bataryası bu fiyat bandında daha dengeli cihaz yoktur sanırım sizce var mı?
Telefon tanıtıldı 270 dolar. Fiyatı Türkiye'de 20k olur herhalde sizce alınır mı? Özellikleri fena durmuyor açıkçası özellikle bataryası bu fiyat bandında daha dengeli cihaz yoktur sanırım sizce var mı?
10k verecegin telefona neden 20k veresin ki? Direnc kaydi ile sorunsuz kullaniyorsun zaten. Redmi 9t kullaniyordum, 2 sene sonra ciddili kasma ve isinmaya basladi.
Ben note 10 kullandım 2, 2,5 sene sonra hafif kasılmalar başladı, kırılmasa kullanırdım hala. Ama genel olarak redmiler sorunlu optimizasyonları iyi değil.
Çok enteresan dediğim gibi 4 yıl oldu ve telefonu baya sert kullanıyorum hafıza yıllardır hep full ve kasması yok telefonun biraz da şanslı hissettim ama mesela pubg falan kasıyor o ayrı konu
Çok enteresan dediğim gibi 4 yıl oldu ve telefonu bayağı sert kullanıyorum hafıza yıllardır hep Full ve kasması yok telefonun biraz da şanslı hissettim ama mesela PUBG falan kasıyor o ayrı konu.