A airneas41 Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 11:06 #1 Merhaba, elimde resmî Note 14 Pro Plus 5G var ama Ark Ultimate Mobil Edition yüklemek için Play Store'ye girdiğimde bana "bu uygulama diğer cihazlarda kullanılabilir" yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Telefonun işlemcisi Snapdragon 7S Gen 3. Son düzenleyen: Moderatör: Salı 11:34
Merhaba, elimde resmî Note 14 Pro Plus 5G var ama Ark Ultimate Mobil Edition yüklemek için Play Store'ye girdiğimde bana "bu uygulama diğer cihazlarda kullanılabilir" yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Telefonun işlemcisi Snapdragon 7S Gen 3.
Lioren Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.046 Makaleler 8 Çözümler 4 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Model : Excalibur G770 1140-8EL0T-B İşlemci : Intel i5-11400H 2.7GHz Ekran Kartı : RTX 3050Ti 4GB 60W RAM : 16GB (8x2) SSD : Crucial 500GB Ekran : 144Hz IPS 3ms Cinsiyet Erkek Salı 11:47 #2 Geliştiriciler cihazınız için destek vermemiş olabilir. Eğer öyleyse yapacak bir şey yok. Zaten o telefonla indirebilseniz bile düzgün oynayamazsınız. Artı 0 Eksi
Geliştiriciler cihazınız için destek vermemiş olabilir. Eğer öyleyse yapacak bir şey yok. Zaten o telefonla indirebilseniz bile düzgün oynayamazsınız.
KS KS A airneas41 Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 12:28 #3 Lioren dedi: Geliştiriciler cihazınız için destek vermemiş olabilir. Eğer öyleyse yapacak bir şey yok. Zaten o telefonla indirebilseniz bile düzgün oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Mecbur APK olarak yükledim o zamanda oynatıyor rahat bir sekilde ama oyundan çok gir yalinca olay Store'ye atıyor sürekli. Artı 0 Eksi
Lioren dedi: Geliştiriciler cihazınız için destek vermemiş olabilir. Eğer öyleyse yapacak bir şey yok. Zaten o telefonla indirebilseniz bile düzgün oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Mecbur APK olarak yükledim o zamanda oynatıyor rahat bir sekilde ama oyundan çok gir yalinca olay Store'ye atıyor sürekli.