Redmi Note 4X format sonrası tema seçme ekranında takılı kaldı.

• Konuyu başlatan Odels
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 44

Odels

Megapat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Merhabalar,

Elimde eski bir Xiaomi Redmi Note 4X telefon var ve bunu ikinci bilgisayarıma internet sağlamak için kullanmaya karar verdim. Hafızası fazlasıyla dolu olduğundan telefonun wipe data kısmından reset attım. Sıfırdan kurulum başladıktan sonra dil, lokasyon, gizlilik, güvenlik gibi adımların hepsini geçtim fakat fotoğrafta görünen tema seçme ekranını hiç bir şekilde geçemiyorum. Mavi oka bastığımda herhangi bir tepki oluşmuyor. Mavi okun olduğu kısım kırık fakat dokunmatik işlevi çalışıyor daha önceki menülerde de aynı konumdaydı ve işliyordu.
  • Bildirim çubuğunu indiremediğim için ekran çevirmeyi açamıyorum.
  • Acil arama kısmına girebiliyorum fakat *# tarzı ayar kodlarını girdiğimde bunları tanıyıp açmıyor.
  • Sıfır kurulum olduğu için USB hata ayıklama ve Bootloader kapalı. Bu sebeple ADB veya Fastboot cihazı tanıyamıyor.
  • Telefonun alt tarafında bulunan dahili navigasyon tuşları çalışmıyor.
Aklıma gelen her şeyi denedim fakat bir çözüme ulaşamadım. Bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
İyi sosyaller^^

Taranma_20251126-2158.jpg

@Umut Nas hocam eski konularda mesajlarınızı okudum belki yardımcı olabilirsiniz diye etiketliyorum.

USB dönüştürücü ile fare bağlamayı deneyebilirsiniz, onun için hata ayıklamaya ihtiyaç yoktu diye biliyorum.
Haricinde tekrar formatlamayı denemek de bir seçenek tabii.
2 kere formatladım. Belki dil lokasyon sıkıntısı vardır diye İngilizce seçerek üçüncüye de formatladım sonuç hala aynı :D Fastboot ile Mi Unlock uygulamasını deniyordum bir çare olarak o da izin vermiyor. Sanırım dediğiniz gibi ya OTG dönüştürücü ile mouse bağlamak ya da telefoncuda sıfır rom attırmak dışında seçeneğim kalmadı gibi görünüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı