Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 6 Aralık 2019 #11 Bir defasında şarjı çapraz zorlayarak takmıştı kuzenim o zaman içindeki uçlar bozulmuştu. İşinizi garaniye alın ve servise yollayın.
Bir defasında şarjı çapraz zorlayarak takmıştı kuzenim o zaman içindeki uçlar bozulmuştu. İşinizi garaniye alın ve servise yollayın.
Osman Gültekin Centipat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 60 6 Aralık 2019 #12 Nowitzer dedi: Temizleyicide falan arada reklamlar çıkıyor. Videolu şekilde değil. Anladım. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Peki ayarlarından kapattığın halde de çıkıyor mu? Yoksa kapatmadın mı? Konun içinde garantiye yollamak dışında bir şey yapamazsın sanırım.
Nowitzer dedi: Temizleyicide falan arada reklamlar çıkıyor. Videolu şekilde değil. Anladım. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Peki ayarlarından kapattığın halde de çıkıyor mu? Yoksa kapatmadın mı? Konun içinde garantiye yollamak dışında bir şey yapamazsın sanırım.
TRSami01 Megapat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 818 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2019 #13 Osman Gültekin dedi: Peki ayarlarından kapattığın halde de çıkıyor mu? Yoksa kapatmadın mı? Konun içinde garantiye yollamak dışında bir şey yapamazsın sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynı cihazı bende kullanıyorum. Ayarlardan kapatınca çıkmıyor. "Önerileri al" ayarını kapatıyorduk galiba.
Osman Gültekin dedi: Peki ayarlarından kapattığın halde de çıkıyor mu? Yoksa kapatmadın mı? Konun içinde garantiye yollamak dışında bir şey yapamazsın sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynı cihazı bende kullanıyorum. Ayarlardan kapatınca çıkmıyor. "Önerileri al" ayarını kapatıyorduk galiba.
Osman Gültekin Centipat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 60 6 Aralık 2019 #14 TRSami01 dedi: Aynı cihazı bende kullanıyorum. Ayarlardan kapatınca çıkmıyor. "Önerileri al" ayarını kapatıyorduk galiba. Genişletmek için tıkla... Evet öyle bir şey, bazıları kapatınca da çıktığını söylüyor ondan soruyorum.
TRSami01 dedi: Aynı cihazı bende kullanıyorum. Ayarlardan kapatınca çıkmıyor. "Önerileri al" ayarını kapatıyorduk galiba. Genişletmek için tıkla... Evet öyle bir şey, bazıları kapatınca da çıktığını söylüyor ondan soruyorum.
TRSami01 Megapat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 818 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2019 #15 Osman Gültekin dedi: Evet öyle bir şey, bazıları kapatınca da çıktığını söylüyor ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Ben cihazı ilk kurduğumda kapatıyorum. Bir daha çıkmıyor.
Osman Gültekin dedi: Evet öyle bir şey, bazıları kapatınca da çıktığını söylüyor ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Ben cihazı ilk kurduğumda kapatıyorum. Bir daha çıkmıyor.
Osman Gültekin Centipat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 60 6 Aralık 2019 #16 TRSami01 dedi: Ben cihazı ilk kurduğumda kapatıyorum. Bir daha çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi modeli kullanıyorsun peki? Ve kapattıktan sonra uzun kullanımda kesinlikle 1 tane bile reklam çıkmıyor mu?
TRSami01 dedi: Ben cihazı ilk kurduğumda kapatıyorum. Bir daha çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi modeli kullanıyorsun peki? Ve kapattıktan sonra uzun kullanımda kesinlikle 1 tane bile reklam çıkmıyor mu?
TRSami01 Megapat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 818 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2019 #17 Osman Gültekin dedi: Hangi modeli kullanıyorsun peki? Ve kapattıktan sonra uzun kullanımda kesinlikle 1 tane bile reklam çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 5 4/64 modeli. Xiaomi Türkiye garantili AI modeli. Ayarını kapattıktan sonra hiç reklam çıkmıyor. Sadece sonradan indirdiğim oyunlarda falan reklam çıkıyor. Xiaomi'nin kendi uygulamalarında ayarı kapattıktan sonra hiç reklam çıkmıyor.
Osman Gültekin dedi: Hangi modeli kullanıyorsun peki? Ve kapattıktan sonra uzun kullanımda kesinlikle 1 tane bile reklam çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 5 4/64 modeli. Xiaomi Türkiye garantili AI modeli. Ayarını kapattıktan sonra hiç reklam çıkmıyor. Sadece sonradan indirdiğim oyunlarda falan reklam çıkıyor. Xiaomi'nin kendi uygulamalarında ayarı kapattıktan sonra hiç reklam çıkmıyor.
Nowitzer Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.277 Makaleler 42 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #18 Telefonu bilgisayara bağladığımda dosya aktarımı yapabiliyorum. Micro usb kısmında sorun varken bu mümkün mü?
Telefonu bilgisayara bağladığımda dosya aktarımı yapabiliyorum. Micro usb kısmında sorun varken bu mümkün mü?
TRSami01 Megapat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 818 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2019 #19 Nowitzer dedi: Telefonu bilgisayara bağladığımda dosya aktarımı yapabiliyorum. Micro usb kısmında sorun varken bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... İlginç bir durum. Yazılımsal bir hata veya batarya'da sorun olabilir belki. Bilgisayardan şarj oluyor mu ?
Nowitzer dedi: Telefonu bilgisayara bağladığımda dosya aktarımı yapabiliyorum. Micro usb kısmında sorun varken bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... İlginç bir durum. Yazılımsal bir hata veya batarya'da sorun olabilir belki. Bilgisayardan şarj oluyor mu ?
Nowitzer Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.277 Makaleler 42 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2019 #20 TRSami01 dedi: İlginç bir durum. Yazılımsal bir hata veya batarya'da sorun olabilir belki. Bilgisayardan şarj oluyor mu ? Genişletmek için tıkla... Olmuyor.
TRSami01 dedi: İlginç bir durum. Yazılımsal bir hata veya batarya'da sorun olabilir belki. Bilgisayardan şarj oluyor mu ? Genişletmek için tıkla... Olmuyor.