U UmutSeynen Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #1 Merhaba, benim telefonuma HyperOS veya yüksek işletim sistemi indirmek istiyorum fakat nasıl indireceğim? Yaparsam mantıklı mı olur bilmiyorum Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2025
Merhaba, benim telefonuma HyperOS veya yüksek işletim sistemi indirmek istiyorum fakat nasıl indireceğim? Yaparsam mantıklı mı olur bilmiyorum
Kusayyy Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 389 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #2 UmutSeynen dedi: Merhaba, benim telefonuma HyperOS veya yüksek işletim sistemi indirmek istiyorum fakat nasıl indireceğim? Yaparsam mantıklı mı olur bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Telefonu kendi ellerinle öldürürsün. Eski bir telefon, asla zorlama.
UmutSeynen dedi: Merhaba, benim telefonuma HyperOS veya yüksek işletim sistemi indirmek istiyorum fakat nasıl indireceğim? Yaparsam mantıklı mı olur bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Telefonu kendi ellerinle öldürürsün. Eski bir telefon, asla zorlama.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.303 Makaleler 11 Çözümler 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #3 Custom rom kur cihaz rahatlar.